Tragičan odlazak

Zvijezda filma "Trainspotting" pronađena mrtva, do smrti došlo pod sumnjivim okolnostima?

Bradley Walsh (Foto: Screenshot) Bradley Walsh (Foto: Screenshot) Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Walsh (Foto: Screenshot) Bradley Welsh, zvijezda \ Bradley Welsh, zvijezda \ Bradley Welsh, zvijezda \ Bradley Welsh, zvijezda \ +0 Bradley Welsh, zvijezda \ Galerija

Glumac Bradley Welsh, najpoznatiji po ulozi u filmu "Trainspotting 2", ubijen je u pucnjavi u Škotskoj.

Zvijezda filma "Trainspotting 2", Bradley Welsh, izgubio je život u pucnjavi u Škotskoj. 

Glumac koji je u nastavku slavnog filma glumio vođu lokalne bande Doylea ubijen je u prijestolnici Škotske, Edinburghu, u srijedu navečer. 

U trenutku kada je policija obavještena o incidentu glumac je još bio živ, no teško ranjen, a nedugo nakon što su se policajci pojavili na mjestu zločina, glumac je tragično preminuo. 

"Sumnja se na ubojstvo te istražujemo sve okolnosti", rekli su policajci za CNN.

Rođeni Velšanin glumio je bok uz bok s Ewanom McGregorom, Exenom Bremnerom i Johhnyjem Leejem Millerom u popularnom nastavku kontroverznog filma o ovisnicima o heroinu "Trainspotting", koji je u trenutku kada je objavljen postao prava senzacija te se danas drži kultnim filmom. 

Strastveni boksač Welsh bio je vlasnik teretane u Edinburghu. 

Irvine Welsh, pisac romana "Trainspotting" po kojem je snimljen i film, izrazio je svoju sućut te na Twitteru odao počast "svojem predivnom prijatelju".

"Hvala ti što si me učinio boljom osobom i pomogao mi da vidim svijet na mudriji način", napisao je Welsh. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +4 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene