To nisu očekivali!

Fanovi bijesni nakon višesatnog čekanja omiljenog benda na kiši, kasnije ih dočekalo još veće razočarenje

Bono (Foto: AFP) Bono (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bono (Foto: AFP) Galerija

Australski koncert benda U2 obožavateljima neće ostati u najljepšem sjećanju.

Australski fanovi legendarnog irskog benda U2 bijesni su nakon što su bili prisiljeni čekati koncert omiljenih im glazbenika u kilometarskom redu, i to satima na jakoj kiši.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Oni najvjerniji počeli su se okupljati u ranim jutarnjim satima ispred Allianz stadiona u Sydneyju kako bi zauzeli najbolja mjesta u publici, što se na kraju pretvorilo u veliki skandal. Predgrupa je počela svirati u 18:30, a fanovi su se putem društvenih mreža počeli žaliti kako i dalje čekaju da uđu.

"Ovo je van kontrole, kolona se proteže pola milje daleko", požalio se jedan od fanova koji je čekao u redu.

No ni kada su stigli na stadion situacija nije bila ništa bolja. Oni koji su ulaznice platili po cijeni od 530 dolara žalili su se da ne vide dobro pozornicu, video ekran nije radio, a za hranu i piće ponovno su morali čekati u velikim redovima i gužvi.

"Ovo je velika sramota. Bio je ogroman red za ulazak, nema dovoljno hrane i pića za ljude, nitko ne može pronaći zahode", požalio se jedan obožavatelji za Daily Mail koji je htio ostati anoniman.

"Platio sam više od 250 dolara i sad uopće ne vidim bend, ovo je najgora organizacije ikad", dodao je drugi.

Nije jasno kako je moglo doći do tako velikih organizacijskih propusta planetarnog popularnog benda, no jedno je zasigurno ostalo jasno nakon svega. Australci se više neće tako brzo radovati U2-u i njihovoj glazbi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: Getty) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: AFP) +4 Gisele Bundchen i Tom Brady (Foto: AFP) Celebrity Brazilska ljepotica prošetala se sa zgodnim suprugom bez trunke šminke, no i dalje je savršena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene