Australski koncert benda U2 obožavateljima neće ostati u najljepšem sjećanju.

Galerija


Australski fanovi legendarnog irskog benda U2 bijesni su nakon što su bili prisiljeni čekati koncert omiljenih im glazbenika u kilometarskom redu, i to satima na jakoj kiši.

Vezani članci Davor Križić Experiment Jazz.hr unatoč preprekama u velikom stilu proslavio veliki, 30. rođendan i zaključio bogatu sezonu! Slika nije dostupna Eagles of Death Metal nakon mjesec dana na sceni

Oni najvjerniji počeli su se okupljati u ranim jutarnjim satima ispred Allianz stadiona u Sydneyju kako bi zauzeli najbolja mjesta u publici, što se na kraju pretvorilo u veliki skandal. Predgrupa je počela svirati u 18:30, a fanovi su se putem društvenih mreža počeli žaliti kako i dalje čekaju da uđu.

"Ovo je van kontrole, kolona se proteže pola milje daleko", požalio se jedan od fanova koji je čekao u redu.

No ni kada su stigli na stadion situacija nije bila ništa bolja. Oni koji su ulaznice platili po cijeni od 530 dolara žalili su se da ne vide dobro pozornicu, video ekran nije radio, a za hranu i piće ponovno su morali čekati u velikim redovima i gužvi.

"Ovo je velika sramota. Bio je ogroman red za ulazak, nema dovoljno hrane i pića za ljude, nitko ne može pronaći zahode", požalio se jedan obožavatelji za Daily Mail koji je htio ostati anoniman.

"Platio sam više od 250 dolara i sad uopće ne vidim bend, ovo je najgora organizacije ikad", dodao je drugi.

Nije jasno kako je moglo doći do tako velikih organizacijskih propusta planetarnog popularnog benda, no jedno je zasigurno ostalo jasno nakon svega. Australci se više neće tako brzo radovati U2-u i njihovoj glazbi. 

Brazilska ljepotica prošetala se sa zgodnim suprugom bez trunke šminke, no i dalje je savršena