Mirna Medaković i Jelena Perčin novopečene su mame, dok će Anita Dujić i Nataša Janjić to tek postati.

Galerija Nataša Janjić i Anita Dujić (Foto: Bojan Zibar) Percin, Dujic, Medakovic, Janjic (Foto: Bojan Zibar) Percin, Dujic, Otasevic, Medakovic, Janjic (Foto: Bojan Zibar) +5 Marijana Mikulic (Foto: Bojan Zibar)

Nataša Janjić, Anita Dujić, Mirna Medaković, Marijana Mikulić, Jelena Perčin i Momčilo Otašević oduševljeni prirodnim i funkcionalnim proizvodima za djecu.

Majke se rađaju u isto vrijeme kada i dijete. Koja kolica izabrati, koji materijal posteljine je najbolji za osjetljivu kožu male bebe i koja ogradica omogućuje najbezbrižnije spavanje i bebe i mame te postoji li na jednom mjestu nešto što olakšava najteži posao s punim radnom vremenom?

Vezani članci Marijana Mikulić Naša glumica pohvalila se novom neobičnom bojom kose, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli! Nataša Janjić Nataša Janjić sasvim iskreno o majčinstvu: ''Kad vidim društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki''

Za odgovor na sva ta i ostala pitanja pobrinuo se Cutie Cloud koji je 2013. krenuo s proizvodnjom jedinstvenog dječjeg krevetića koji "raste" i koji se koristi od rođenja pa sve do školskih dana, a s vremenom se proširio i na ostale korisne proizvode potrebne mamama, bebama i djeci do školskih dana - kolica, hranilice, auto sjedalice, igračke, kolijevke, prematalice itd.

Danas za taj krevetić zna gotovo svaka mama u Hrvatskoj pa tako i novopečene mame Marijana Mikulić, Mirna Medaković, Jelena Perčin i suprug Momčilo Otašević, dok se poznate trudnice Nataša Janjić i Anita Dujić tek spremaju otkriti čari ovih prirodnih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda.

Iako su neke od njih već ponosne mame, a neke će to tek postati, sve one posebno su se uredile za spomenuti event te pokazale koliko im ove uloge gode, jer izgledaju bolje no ikad.

U to se uvjerite sami u našoj galeriji.

Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) +0 Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić)

Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Instagram) +6 Maja Šuput (Foto: Instagram)


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju