Ratovi zvijezda - Sila se budi

EUFORIJA Slavni požurili na premijeru najiščekivanijeg filma u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojna slavna imena požurila na premijeru filma 'Ratovi zvijezda - Sila se budi' u Zagrebu.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine: 'Ratovi zvijezda - Sila se budi' dobio je svoju hollywoodsku premijeru, ali i premijeru u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Prekinuli pa se mirili Naš glumac dugo je izbjegavao izlaske s 11 godina mlađom djevojkom, a sada su na crveni tepih došetali držeći se za ruke

Tisuću najsretnijih obožavatelja imalo je priliku vidjeti novi nastavak popularne svemirske sage.

U zagrebačko kino požurila su brojna slavna lica. Rene Bitorajac sa sinom, Enes Vejzović, Goran Bogdan, Jasna Nanut, Ivana Paradžiković i brojni drugi među prvima su pogledali novi nastavak kultnog filma.

Očekivanja se moraju opravdati pa su se nervoza i trema uvukle i među glumačke redove.

'Želim da publika uživa za potrošeni novac. Želim da svatko od njih plati svojih nekoliko dolara, sjedne i da ih ne razočaramo. To je jedino pošteno', rekao je glumac Harrison Ford.

'Puno se živaca izgubilo u montaži. Nervozan sam i sad jer ćemo napokon pokazati film, ali jako sam siguran u rad glumaca. Ako ništa drugo, publika će uživati u njihovim izvedbama', rekao je redatelj filma J.J. Abrams.

Sila se budi sedmi je nastavak Ratova Zvijezda i prvi snimljeni film iz nove trilogije. Uz stare likove pojavljuju se i neki novi.

'Da budem iskrena, malo sam razoračarana jer uživala sam u čuvanju tajni koje su svi željeli doznati. Sada će se sve znati. Ipak, uzbuđena sam zbog obožavatelja. Ovo je film napravljen za njih', rekla je glumica Lupita Nyong'o.

A sve vezano uz njega držalo se u velikoj tajnosti. Nije bilo ni uobičajenih projekcija za novinare pa ni za filmsku ekipu kako zanimljivosti ne bi procurile na Internet.

Ratovi zvijezda u potpunosti su okupirali Hollywood Boulevard - danima je promet zatvoren u cijeloj ulici, a vojska obožavatelja cijeli je tjedan kampirala u šatorima. Nije bilo teško jer, čini se, film je opravdao visoka očekivanja. Ni tvorci filma neće ostati razočarani. Predviđa se da će već prvoga vikenda rušiti rekorde i zaraditi i do 220 milijuna dolara. Buđenje sile nestrpljivo se očekuje i u - Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene