Napokon je održana dugoočekivana pretpremijera mjuzikla Crna kuća! Zagreb je tako večeras odisao energijom koja se odvija na Broadwayu u New Yorku.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Euforija i energija vladale su večeras u zagrebačkom Studentskom centru gdje je održana pretpremijera mjuzikla Crna kuća.

U glavnim ulogama našla se mlada glumica Dunja Fajdić, glavni pozitivac je glumac Hrvoje Foretić, dok je ulogu negativca s oduševljenjem preuzeo Damir Kedžo. Crna kuća radnjom se smjestila ba zagrebački Kaptol u 16. stoljeću, za vrijeme žestokih borbi protiv Turaka i paljenja vještica lomači.

>> Stigao iz New Yorka kako bi radio u Zagrebu: 'Bit će to pravi show'

Dašak Broadwaya u Zagrebu došli su osjetiti i mnogi naši estradnjaci. Kako se mladi snalaze na pozornici došla je pogledati pjevačica Vanna, Fashion guru Boris Banović koji je iskoristi trenutak i pročavrljati s Terezom Kesovijom, bila je tu i pjevačica Žanamari Lalić ovoga puta bez dečka, zatim pjevač Luka Nižetić, Marija Husar Rimac sa suprugom, kao i Mirna i Mario Valentić.

Stigla je i cijela obitelj Plechinger, no najponosni su pak bili autor teksta i priče Ladislav Prežigalo, autor glazbe Darko Hajsek, koreograf i redatelj Igor Barberić, dramaturg Igor Weidlich te glazbeni ravnatelj Seth Weinstein, kao i cijela glumačka ekipa koja je probila led! Zagreb je večeras bio poput New Yorka!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook