Humanitarna akcija "Korak u život" sinoć je proslavila 10. godišnjicu u samom centru Zagreba.

Galerija


U hrvatskom narodnom kazalištu sinoć je održan humanitarni koncert "Korak u život".

Vezani članci Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki" Humanitarna akcija \"Korak u život\" ove godine slavi svoju desetu obljetnicu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Humanitarna akcija Korak u život obilježava 10 godina postojanja

Na koncertu su prikupljena sredstva za stipendiranje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a i ove godine na njega su se odazvala brojna poznata imena s domaće glazbene scene.

Radi se, među ostalim, o Franki Batelić, Psihomodo popu, Miji Dimšić, a nastupili su i Joško Čagalj Jole, Željko Bebek te Giuliano.

Radilo se o jubilarnoj, 10. godišnjici hvalevrijedne humanitarne akcije čija je jedna od najistaknutijih ambasadorica bila upravo Franka Batelić koja je imala vrlo uzbudljivu i uspješnu godinu.

"U takvoj se situaciji u Hrvatskoj nažalost nalazi velik broj djece i mladih. Slama mi srce i ljuti činjenica da ti mladi ljudi nemaju jednake šanse kao i djeca koja su odrasla s roditeljima, u svojoj obitelji. Mi koji smo imali sreće odrasti i čvrsto držati za ruku mamu i tatu cijelo djetinjstvo i taj najteži period (završetak srednje škole i upis fakulteta) prošli uz podršku i poticaj roditelja, teško možemo zamisliti kakve traume, razočaranja i bezizlazne situacije proživljavaju mladi bez adekvatne roditeljske skrbi. Probajte si samo zamisliti da umjesto da s 18 godina važeš hoćeš li upisati Pravo ili Engleski i Komparativnu književnost ili gdje u petak van s ekipom, ti moraš razmišljati gdje ćeš stanovati, kako ćeš plaćati to stanovanje i koliko poslova moraš raditi da podmiriš osnovne životne potrebe. Zato je ova akcija toliko važna, jer prikupljanjem financijskih sredstava za stipendije mladima dajemo šansu da ostvare svoje snove i puni samopouzdanja zakorače na novu stepenicu u životu", otkrila nam je Franka u nedavnom intervjuu koja je sinoć blistala u zanimljivoj bijelo-crnoj kombinaciji modnog dvojca eNVy room čija je također ponosna ambasadorica.

Crveni ruž bio je sasvim dovoljan za dodatnu dozu glamura, a Franka je ovime još jednom pokazala da ju osim ljepote i glazbenog talenta krasi i veliko srce.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Sa šarmerom Filipom pričali smo poslije izvedbe zbog koje ćemo ga opet slušati, evo kome je posvetio nastup

Teški životni trenuci naše pjevačice: Prvo problemi u braku, a sad i oni zdravstveni

Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna