U zagrebačkoj Mimari održan 2. Međunarodni dani ružičastog vina pod nazivom 'Pink Day', a premijerno je na festivalu bilo posluženo i vino Brada i Angeline.


Zadnje što bi vam palo na pamet kada se spomenu Angelina Jolie i Brad Pitt je vino, ali upravo njihovo vino danas je izazvalo veliku pozornost na 2. međunarodnom festivalu ružičastih vina u muzeju Mimara.

Angelina mora na novu operaciju!

Vezani članci Shiloh Nouvel Pitt, Angelina Jolie Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu Angelina Jolie i Brad Pitt Čeka ih novo suđenje za mjesec dana, a svađa između Brada Pitta i Angeline Jolie potpuno je eskalirala

'Dogodilo se da smo u svega 24 sata prodali svu količinu koja je došla u Hrvatsku. Tako da nadamo se da ćemo uspjeti dobiti još jednu količinu za Hrvatsku', rekao je izlagač Boris Ivančić

Građani su osim njega, mogli kušati i vina šezdeset ostalih izlagača, a sav prihod od ulaznica bit će dodijeljen bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Ovo je već drugi puta da se organiziraju dani degustacije rosé vina, pjenušaca i šampanjaca, ali i maslinovog ulja. Sve prate zanimljve radionice, okrugli stol i predavanje.

Festival ima humanitarni karakter, prikupljat će se donacije za KBC Sestre milosrdnice, za odjel na kojem se liječe mlade djevojke oboljele od anoreksije i bulimije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook