Otkazana vjenčanja

U zadnji čas - slavni koji su pobjegli pred oltarom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zadnji čas odlučili su da oni ipak ne bi stupili u bračni život.

Julia Roberts i Kiefer Sutherland

Pogledaj i ovo showbuzz Oni su sretni Dok ih smrt ne rastavi - njima godine nisu važne!

Slavna glumica širokog osmijeha 1991. bila je nadomak braku s Kieferom Sutherlandom koja ga je ostavila tri dana prije vjenčanja jer je saznala da se viđao sa striptizetom Amandom Rice. Na dan njihova vjenčanja, glumica je otputovala je u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Jasonom Patricom. Pravi način za osvetu.

Hugh Hefner i Crystal Harris

Osnivač Playboy carstva Hugh Hefner izečica Crystal Harris trebali su se vjenčati u lipnju 2011. godine, no ljepotica je slavno vjenčanje otkazala samo pet dana prije zakazanog datuma. Crystal je tada rekla da se ne može nositi s Hughovim životnim stilom, no ipak je pokleknula i udala se za njega na Silvestrovo 2012. godine. Hughu je ovo treći brak.

Dobila poziv na najiščekivanije vjenčanje godine i - odbila!

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben Affleck planirali su svoje vjenčanje krajem 2003. godine. No, i njihovi su se planovi izjalovili. Nakon što su se zajedno pojavili u filmu 'Gigli' kanadska striptizeta tvrdila je da je glumac bio s njom. Slavna pjevačica otkazala je vjenčanje, a jednom prilikom je izjavila da joj nitko nije slomio srce kao tada Ben. Glumac je danas u braku s Jennifer Garner. Jennifer se 2012. godine rastala od Marca Anthonyja, a trenutno je u vezi s plesačem Casperom Smartom, piše The Frisky.

Brad Pitt i Gwyneth Paltrow

Davno prije Angeline i Jennifer, Brad Pitt bio je u vezi s Gwyneth Paltrow koju je upoznao 1995. godine. Romantične zaruke bile su organizirane u kući njenih roditelja, a trebali su se vjenčati u ljeto 1997. godine. No, u lipnju te godine vjenčanje su otkazali, a Gwyneth je izjavila da je bila premlada za ulazak u brak. Glumica je danas u braku s Chrisom Martinom, a Brad Pitt i Angelina Jole najslavniji su par u Hollywoodu.

Katie Holmes i Chris Klein

Prije nego što se udala za Toma Cruisea, Katie Holmes bila je zaručena za kolegu Chrisa Kleina. Zaruke su pale na Božić 2003. godine, no prekinute su nakon samo dvije godine. Katie se nakon toga udala za Toma Cruisea čiji je brak okončan 2012. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene