Radi se o seriji originalnog naslova "Strike Back", a impresivne scene snimane su ispred katedrale.

Galerija


U centru Trogira prošlog su se ponedjeljka snimale scene za britansko-američku seriju "Protuudar".

Vezani članci PR Moondance se vraća u trogirsku kulu Kamerlengo! Rod Stewart Rod je stigao u naš grad koji milijarderi obožavaju, ali pri silasku s jahte našao se u problemima

Radi se o seriji originalnog naslova "Strike Back", a impresivne scene snimane su ispred katedrale.

Sudeći po viđenom, akcijske scene uključivale su muškarca s pištoljem i ljude s maskama, a radi se o najvažnijoj sceni za seriju za koju su producenti angažirali čak 300 statista, doznaje Večernji.

U snimanje je uključeno i Ministarstvo unutarnjih poslova te Ministarstvo obrane koje je produkciji ustupilo tenkove i transportere za snimanje, a u seriji bi trebali vidjeti i neka nam dobro poznata domaća lica - glumca Gorana Bogdana, ameriću glumicu hrvatskih korijena Ivanu Milićević te Branka Đurića.

Čini se kako Hrvatska postaje sve zanimljivija za snimanje kadrova stranih filmova i serija, a prije nekoliko tjedana na području Rovinja, Zagreba i Rijeke snimao se i drugi nastavak holivudskog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" s poznatim holivudskim facama, kao što su Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds koji su danima promovirali Hrvatsku na sve strane.

Obzirom na početak još jedne turističke sezone, ovo su odlične vijesti!

Ćorluka se vratio kući i odmah opalio selfie s dvoje "najdražih ljudi na svijetu"