gosti već stižu

Sve je spremno za bajkovito vjenčanje Mate Rimca i njegove Katarine, a evo što je najviše ukralo pažnju pred njegovom kućom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografi su snimili mjesto na kojem će svoje crkveno vjenčanje proslaviti Mate Rimac i Katarina Lovrić, a gosti im već stižu.

U tijeku su posljednje pripreme za crkvenu svadbu Mate Rimca i njegove Katarine u Livnu, a pojavile su se i fotografije mjesta na kojem će se održati slavlje, kao i fotke Rimčeve kuće. Gosti se već okupljaju, a pred njegovom kućom je žuti automobil Nevera upravo iz proizvodnje Rimac Automobila ukrao najviše pažnje.

Pogledaj i ovo showbuzz divna objava Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

Kako su i najavili, tema njihova vjenčanja je priroda te staklenu dvoranu u kojoj će se slavlje održati okružuje 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih će ovoga puta biti dosta više, brinut će se brojni čuvari, a otkriveno je i kako će na svadbi svirati Bajaga i Zabranjeno pušenje, još je ranije objavljeno u Gloriji.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Mate Rimac i njegova Katarina sudbonosno da izrekli su još ranije u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja. Vjenčali su se u tajnosti nakon više od šest godina veze.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene