Potraga za još jednim hrvatskim supertalentom se nastavlja. U tijeku su audicije za sedmu sezonu, a na njima se ponovno sve šareni od različitih vještina i umijeća. Što nas sve očekuje u nadolazećoj sezoni Supertalenta te tko su prvi kandidati, reći će vam Sanja Kuzmanović.

Galerija


''Ja sam Stella, imam 19 godina i došla sam danas ovdje iz Njemačke, iz jednog malog grada, ali moji roditelji su iz Hrvatske. Stigla sam samo radi Supertalenta, jednostavno dio mog srca je uvijek u Hrvatskoj'', rekla nam je Stella, jedna od prvih kandidata koji su svoj talent imali priliku pokazati pred našim žirijem u sedmoj sezoni Supertalenta.

Vezani članci Gabriela Braičić (Foto: Screenshot Nova TV) ANKETA Mi smo je jedva prepoznali: Diva koju zbog talenta uspoređuju s Whitney stvarno je predivna! Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Bilo joj je žao što kraj škole nije slavila s prijateljima, ali onda je zbog Janka na sve zaboravila!

''Bio mi je osjećaj da  je sad pravo vrijeme, napunila sam 19 godina i prije toga sam imala puno nekih stvari jer još nisam bila sretna sa sobom, ali onda sam odlučila - Znaš što, nemoj se više bojati, jednostavno probaj'', priča nam Stella Scholaja. 

Iako boluje od mišićne distrofije, Stella želi pokazati kako je svatko savršen i jedinstven na svoj način.

''To je jedna bolest gdje imaš slabe mišiće i srce ti je slabo, cijelo tijelo ti je u suštini slabo, ali mene to ne zamara, ja sam ovdje da pjevam i da ljudima pokažem ako ja mogu pustiti taj strah,  onda sve možeš uspjeti. Možda onda cure koje su toliko lijepe, ali sebi govore da nisu dovoljno dobre, možda će to vidjeti i reći ja sam perfektna kakva jesam'', zaključila je. 

Senad se beatboxom bavi posljednje tri godine, a kako bi na Supertalentu pokazao svoje umijeće, došao je iz Čapljine.

''Moja očekivanja su, naravno, velika jer sam se prijavio i radi toga došao ovdje i toliko proputovao da bi pokazao, nisam došao iz neke zezancije nego da pokažem što znam. Nije toliko teško naučiti klasično beatboxati, to su samo beatovi i te neke sitne stvarčice, ali je već puno teže neku pjesmu prenijeti na beatbox, s tekstom i sa svime ostalim'', priča nam Senad Ajanović. 

Od sljedeće vještine koju ćemo vam pokazati, mnogi imaju traume još iz školskih dana.

TON Ljubica Stantić, Malci genijalci
Dakle, Malci genijalci Hrvatska, djeca iz Splita, Šibenika, Osijeka i Rijeke, njih ukupno 21.
(I što Malci genijalci znaju?)
Oni će predstaviti jednu vještinu, naziva se mentalna aritmetika, to je umijeće brzog računanja bez korištenja ikakvog pomagala.

A kako prva audicija ne bi prošla bez sporta, pobrinuli su se mališani, judaši iz kluba Gladijator. 

Ova ekipa će kroz judo demonstrirati poštovanje, prijateljstvo, iskrenost, skromnost, samokontrolu, čast, hrabrost i pristojnost.

Svim kandidatima želimo mnogo sreće!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Poznata domaća ljepotica uskočila je u more u izdanju koje će vam rasplamsati maštu