Pretposljednje večeri 19. Sarajevo Film Festivala crvenim tepihom prošetala su zvučna svjetska, kao i domaća imena. Armand Assante, Ana Rucner i Leona Paraminski bili su samo dio ove blještave večeri.


Čuveni hollywoodski glumac Armand Assante u Sarajevo je došao kako bi promovirao kratki film u kojem glumi - 'Vadiona', redatelja Ante Novakovića.

U Sarajevo je došla i glumica Leona Paraminski i to u pratnji supruga Tina Komljenovića. Lijepa Leona je bila i članica žirija za kratki film no najveću pažnju je dobio njezin dekolte koji je zaista bio veoma izazovan.

Vezani članci Ana Rucner - 1 Ana Rucner posvetila rijetku objavu svom dečku, imala je za to poseban razlog: "Lijepo je što postojiš" Ana Rucner - 3 Ana Rucner uskočila u badić s prorezima na pravom mjestu, no zbog jedne stvari cijeli je prizor bio zaista predivan!

>> Vlado i Ana se razvode? Pjevač je i sam komentirao glasine!

Ništa manje izazovnija nije bila ni violončelistica Ana Rucner koja je nastupila u sklopu festivala i pažnju privukla dugom crnom haljinom ispod koje nije nosila grudnjak pa su se jasno nazirale njezine grudi. Ana je na crvenom tepihu bila sama, bez pratnje supruga Vlade Kalembera.

Ovogodišnje 19. izdanje Sarajevo Film Festivala završava u subotu, 24. kolovoza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook