Kakva opravica

Pogledajte kako je Severina u seksi izdanju pipkala plesačice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina osvaja sve gdje god stigne; novi album je vani, najavljena je koncertna turneja, a 40-godišnja pjevačica izgleda bolje nego ikad!

I još jednom je uspjela zadiviti: Severina je gostovala u emsiji Vip room, koja je emitira na TVPinku, gdje je izvodila svoje nove hitove, 'Doborodošao u klub', 'Tarapanu', 'Grad bez ljudi', 'Uzbunu'....

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

>> Severina zavodi u seksi donjem rublju - Pogledajte novi spot!

''Dobrodošao u klub', koji već sad broji preko milijun pogleda na Youtubeu, Severina je otpjevala u jako seksi izdanju! Odabrala je crnu kratku haljinicu koja je istaknula njezine grudi, ali i duge noge! Cijeli nastup pogledajte OVDJE!Severinino gostovanje u emisiji privuklo je rekordni broj gledatelja, a pjevačicu su nazvali 'najvećom kraljicom glazbe na Balkanu'.

No, kada je izvodila 'Tarapanu', pjevačica je u crnom odijelu poptuno raspametila publiku, ali i uživala sa plesačicama. Neke od njih je čak uhvatila za grdui i stražnjicu!

Podsjetimo, Severina uskoro kreće na turneju! Turneja počinje 23.03.2013., u Rijeci, u Dvorani Mladost i obuhvatit će glavne pozornice u cijeloj regiji. Beograđani će ju imati priliku vidjeti u Kombank Areni 30.03., potom se cijela turneja seli u Skopje gdje će se koncert održati u Areni Boris Trajkovski 13.4., koncert u Areni Zagreb je zakazan za 11.05., a potom u Ljubljani 30.05., Termini za Sarajevo i Podgoricu će se objaviti naknadno.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene