Popularna Britanka

U samo 6 mjeseci Emeli se 'prepolovila'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emeli Sande se proslavila protekle godine, a imala je čast i pjevati na Olimpijadi u Londonu prije šest mjeseci. Na partiju prije Grammyja, Emeli je i premijerno pokazala novu figuru!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Dodjela Cesarice - 17 spektakularna večer Let 3 ima Cesaricu za Hit godine: Nagradu im je uručio Gibonni, a i on je bio među slavljenicima!

Ona je jedna od najvećih mladih nada Britanije koja je brzinom svjetlosti postala poznata zahvaljujući svojim ljubavnim pjesmama i glasovnim sposobnostima.

Emeli Sande se američkoj publici predstavila u malo drugačijem, mršavijem izdanju. Zabavljala je uzvanike i izvođače prije same dodjele Grammy nagrada, no svi su komentirali njezinu novu liniju.

>> Evo što vas čeka u najvažnijoj glazbenoj noći u godini!

Emeli je svoje kilograme nosila odlično, no izgleda da je užurbaniji raspored rezultirao i velikim gubitkom kilograma. 25-godišnja pjevačica sada je spremna osvojiti i Ameriku, te je novom vitkom linijom odbacila sva šuškanja oko toga da je trudna sa suprugom Adamom.

>> Evo nove Adele: Čaroban glas koji je sve oduševio!

Emeli je rođena kao Adele Sande 1988., a prije nego li je odvažila na solo karijeru, pisala je pjesme Susan Boyle, Leoni Lewis, Cheryl Cole... prvi singl koji je objavila bila je pjesma 'Heaven' koja je odmah zasjala na top listama. Britanski mediji već je prozivaju novom nadom soula, te je uspoređuju s Arethom Franklin i Amy Winehouse.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene