Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je objavila sretnu vijest o trudnoći, zadarska glumica Doris Pinčić zasigurno se pitala što nosi - dječaka ili djevojčicu. I to dugo iščekivanje napokon je prekinuto - na ultrazvuku joj je rečeno kako nosi sina.


Doris Pinčić i Boris Rogoznica za manje od četiri mjeseca postat će roditelji po prvi put i to - sinu, piše časopis Story.

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Ivka Kaurinović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Osijeku 02 Ravnateljica osječkog Centra za socijalnu skrb: "Majka je svojim ponašanjem direktno ugrozila život i zdravlje djeteta"

>> VIDEO Doris se udala: Zablistala u ružičastom!

'Ne znam što bih vam rekla. Bila sam na ultrazvuku, no ništa nije sto posto sigurno. Mi možemo misliti da čekamo, kako vi kažete sina, a mjesec dana prije porođaja doznati da je ipak riječ o djevojčici. Takve su stvari normalne i ništa nije sigurno dok se beba ne rodi', Izjavila je Doris Pinčić za Story.

Podsjećamo, Doris i Boris su se početkom ovog mjeseca vjenčali u Zadru, a trenutno se pripremaju za dolazak prinove u obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook