Otkrijte što vas očekuje u najnovijem nastavku 'Zore dubrovačke'!


Nakon što je shvatila da Maro nikad neće biti njen, očajna Jana malu zadovoljštinu nalazi u tome da novinaru servira priču o Menčetićevom švercu oružjem. I dok je Maris izvan sebe od brige za Juditu, u prozor njihove vile doleti kamen – Menčetići su obilježeni i prozvani kao ratni profiteri.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović imala nezgodu, ali nema u planu propustiti hit-show: "Kada ti kćer i sin kažu molim te nemoj odustati" Slavko Sobin Domišljati Sobin ima zanimljiv zadatak za kandidate hit-showa, čini se jednostavno na prvi pogled, ali...

Deša je izgubila dijete

Za to vrijeme, Dživo stiže u svoj ured te se prenerazi kad tamo zatekne svoju kćer koju zapovjednik Martinović rešeta pitanjima. Ipak, Judita se čvrsto drži i ništa ne oda. Uz očevu intervenciju, Judita odlazi s ispitivanja.

Maris govori Dživu da s Juditom odlazi iz grada (kako ih ne bi povezali s Roccovim „nestankom“), na što Judita, apatična prema svojoj sudbini zbog svih događaja i Marovog odbijanja, bez pogovora pristaje.

Deša i Filip se dogovore da će se vjenčati za Božić, što Anica čuje te im odlučuje organizirati zabavu tim povodom.

Adela je zdvojna oko noći provedene u Dživovom zagrljaju. Ipak, sretna zbog Božića koji će provesti sa sinom, s veseljem priprema ručak za Andra. No, uskoro uvidi da je Andro otišao na bojište. Zgromljena time, Adela se zavjetuje Bogu na čistoću dok joj se sin opet ne vrati.

Jana posjećuje Vilu Menčetić kako bi se naslađivala nad švercerima plemenitašima, što potakne veliku svađu između nje i Magdalene, koja obje žene duboko povrijedi. Potresena Jana vraća se u konobu gdje Kesovijama ukazuje na „pravo lice“ Judite, iako zna da je to neće približiti Maru. Maro dolazi kod Jane u sobu kako bi obnovili prijateljstvo, ali Jana to odlučno odbija.

'Zoru dubrovačku' možete pratiti putem OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju