Nedavno su proslavili zaruke, a sada su i ljubav okrunili brakom.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Ronnie Wood (Foto: Instagram) Njemu su 72, njoj 41 godina i skupa odgajaju blizanke, a zbog njih se odrekao droge i alkohola Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ovako to izgleda kad 72-godišnji roker trči za blizankama koje je dobio s puno mlađom ljepoticom

Ronnie Wood, član The Rolling Stonesa, vjenčao se jučer u tajnosti sa 31-godina mlađom Sally Humphreys, u penthouseu hotela Dorchester u Londonu, piše DailyMail.

>> Nakon šest mjeseci veze, zaprosio djevojku - mlađu 31 godinu!

'Naravno da se osjeti razlika u godinama, ali ljubav nam je ipak jača od toga. Dobro je i što nas moji roditelji podržavaju. Ronnie je mog oca tražio dopuštenje da me oženi ', rekla je Sally.

65-godišnjem Woodu kum je bio Rod Stewart, s kojim je Roonie svirao u grupi Faces, prije nego li je postao članom Stonesa. Nakon što su se vjenčali u hotelu, par je za najbliže prijatelje i članove obitelji organizirao prijem na tajnoj lokaciji. Na vjenčanju je bila Ronniejeva bivša supruga, 57-godišnja Jo Wood sa kćeri Leah Wood, a došli su i Ronniejevi sinovi Jesse i Tyrone.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook