Dobila nagradu

Glumica hrvatskih korijena oduševila publiku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Los Angelesu dodijeljene nagrade People's Choice Awards.

I ove godine Los Angeles je okupio slavna imena glumačkog svijeta. Dodijeljene su nagrade People's Choice Awards, a glavni pobjednici bili su Robert Downey Jr. koji je proglašen omiljenim glumcem u dvije kategorije kao i mlada glumica Jennifer Lawrence.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

FOTO Odala ih romantična večera - Slavni par ipak zajedno?

Ben Affleck proglašen je najdražim humanitarcem, a najbolji obiteljski film prošle godine publici je bio 'Maleficent'. Najboljom dramom proglašen je film 'Greška u našim zvijezdama', najboljim trilerom 'Gone Girl', najbolja komedija je '22 Jump Street', a najboljim akcijskim filmom proglašen je film 'Različita'.

Nagradu za najboljeg glumca dobio je Adam Sandler, najdraži akcijski glumac je Chris Evans , a Chloe Grace Moretz najbolja je glumica u drami.

Glumica Stana Katić koja je porijeklom iz Hrvatske, a proslavila se ulogom u krimi seriji 'Castle', također je osvojila srca gledatelja te osvojila nagradu.

Listu svih pobjednika pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene