Njihova ljubav nije izdržala sve kušnje.


U javnost cure detalji oko razvoda pjevačice Janet Jackson i Wissama Al Mana. Njihovom braku presudile su različite kulture i stroga pravila koja joj je nametao njezin suprug, piše Daily Mail. Navodno je Wissam imao određena pravila i stavove o tome kako njihov sin treba biti odgajan, što Jante nije mogla podnjeti.

Vezani članci Slika nije dostupna Dame koje su ulovile milijardere Slika nije dostupna Iako milijarder, vjenčanje je bilo skromno

Par nikad nije viđen s djetetom u javnosti, a Wissam joj je navodno zabranjivao da napušta dom sve dok doji. ''Janet je smetalo to što ju je on počeo previše kontrolirati tijekom trudnoće. Već mu je bila dozvolila da joj diktira kako i kada će se pojavljivati u javnosti i na koncertima. To ju je izluđivalo te je imala osjećaj da zbog njega gubi svoje obožavatelje'' otkrio je izvor blizak paru.Na koncertima je imala kostime dugih rukava, odjeća je bila šira, a neprilične plesne pokrete je izostavila.

Njihov brak nije izdržao sve kušnje iako su u početku djelovali sretno. Izvori bliski paru potvrdili su da su zajedno odlučili kako je najbolje da krenu dvojenim putevima. '' Oboje su zatrpani poslom, ali odlučni u namjeri da i dalje budu dobri roditelji'', otkrio je izvor.