Sramotno priznanje

Beckamova muškost na testu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham šokirao je javnost priznanjem da je prilikom dolaska u prvu momčad Manchester Uniteda morao masturbirati pred slikom nogometaša Claytona Blackmoorea!

Popularni nogometaš stigao je u mladu momčad Uniteda 1991. godine, a za prvu momčad debitirao je 1993., dok je Clayton Blackmore u dresu Manchester Uniteda igrao od 1982. do 1994. godine.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Film o zlatnoj generaciji Manchester Uniteda stiže u prosincu!

U dokumentarnom filmu 'Klasa 92' Beckham je otkrio kako je, puno ranije nego je postao internacionalni seks simbol, morao proći vrlo neugodnu inicijaciju. Njegova muškost bila je izložena, ali nogometna zvijezda, koji je postao poznat po nadimku 'Golden Balls', nije se osjećao tako zlatno dok su mu se suigrači smijali. 'Svatko je morao proći kroz takvu situaciju u mlađim kategorijama, ali moja je svakako bila najčudnija. Činjenica da sam morao gledati njegovu fotografiju i raditi takve stvari...Bilo je stvarno neugodno', priznao je Beckham.

Njegova ispovijed o tome kako je bio predmetom momčadske zabave samo je jedan od sočnih detalja iz povijesti Manchester Uniteda, koji će biti prikazani u dokumentarcu.

Film prikazuje nogometno sazrijevanje velikih zvijezda Uniteda, poput Ryana Giggsa, Paula Scholesa, Garyja i Phila Nevillea. Osim glavnih junaka, u filmu se pojavljuju i Zinedine Zidane, britanski premijer Tony Blair te slavni redatelj Danny Boyle.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene