Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon predstavljene tri sezone, ljubitelji Spartaka, epskog junaka, od ovog mjeseca mogu uživati i u četvrtoj sezoni na OYO.


U novoj još eksplicitnijoj sezoni, gledatelje očekuju prava uzbuđenja. Od smrti Gaj Klaudije Glabera i njegova poraza prošlo je više mjeseci, a pobunjenička vojska predvođena Spartakom i njegovim generalima Kriksom, Ganikom i Agronom nastavlja gomilati pobjede protiv Rima.

'Tragovi zločina' - nova kriminalistička serija na Doma TV

Vezani članci Lu Jakelić - 6 Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?'' Jurica Galić Juka - 1 Opet bi išao na ''Farmu'', a jedino neugodno iskustvo priuštio mu je jedan natjecatelj: ''Naljutio me nekorektan potez''

Broj pobunjenika narastao je do tisuća oslobođenih robova, pretvorivši se u silu koja predstavlja izazov čak i za moćne vojske Rima. Spartak je odlučniji nego ikada da sruši cijelu Rimsku Republiku. Uz svoga mladog saveznika, ambicioznog Julija Cezara, Kras je odlučio ugušiti Spartakovu pobunu. Epski završetak legendarnog putovanja, „Spartak: Rat prokletih“ pokrenut će bitku kakvu nikad prije niste vidjeli.

Nikako ne propustite pogledati nove epizode serije uspješnice Spartak! Ekskluzivno na OYO!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook