Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon predstavljene tri sezone, ljubitelji Spartaka, epskog junaka, od ovog mjeseca mogu uživati i u četvrtoj sezoni na OYO.


U novoj još eksplicitnijoj sezoni, gledatelje očekuju prava uzbuđenja. Od smrti Gaj Klaudije Glabera i njegova poraza prošlo je više mjeseci, a pobunjenička vojska predvođena Spartakom i njegovim generalima Kriksom, Ganikom i Agronom nastavlja gomilati pobjede protiv Rima.

'Tragovi zločina' - nova kriminalistička serija na Doma TV

Vezani članci Serija Najbolje godine Kviz: Sjećate li se lica i emisija Nove TV koje smo gledali zadnjih 20 godina? In Magazin Na današnji dan Nova TV krenula je s emitiranjem, a svojih početaka karijere prisjetila su se već svima dobro poznata lica

Broj pobunjenika narastao je do tisuća oslobođenih robova, pretvorivši se u silu koja predstavlja izazov čak i za moćne vojske Rima. Spartak je odlučniji nego ikada da sruši cijelu Rimsku Republiku. Uz svoga mladog saveznika, ambicioznog Julija Cezara, Kras je odlučio ugušiti Spartakovu pobunu. Epski završetak legendarnog putovanja, „Spartak: Rat prokletih“ pokrenut će bitku kakvu nikad prije niste vidjeli.

Nikako ne propustite pogledati nove epizode serije uspješnice Spartak! Ekskluzivno na OYO!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook