U Cannesu

FOTO Seksi noge koje su pokorile crveni tepih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendji Girac, Stromae i Daft Punk od frankofonskih umjetnika te Pharrell Williams, Sia i One Direction od međunarodnih, glavni su dobitnici 16. dodjele glazbene nagrade NRJ organizirane u subotu u Cannesu, u Francuskoj.

Kendji Girac, zadnji pobjednik televizijskog showa 'The Voice', čiji je prvi album izašao u rujnu postigao velik uspjeh na tržištu, proglašen je 'otkrićem' godine, a njegova pjesma 'Color Gitano' 'pjesmom godine'. I Lenny Kravitz, koji je također došao u Cannes, dobio je počasnu nagradu.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Najgledaniji video spot na Youtubeu ima Katy Perry s 'Dark Horse'

Skupina Daft Punk je nagrađena u kategoriji 'frankofonska skupina/duet godine'. Na međunarodnoj razini, popularni muški britanski sastav One Direction također je drugu godinu zaredom proglašen 'međunarodnom skupinom/duetom godine', a Pharrell Williams 'međunarodnim umjetnikom godine'. Onedirectionovci ovog puta nisu bili u punom sastavu budući da je Louis Tomlinson bolestan pa su tako crvenim tepihom prošetali Harry Styles, Niall Horan, Zane Malik i Liam Payne. Louis se fanovima ispričao putem Twittera.

Na dodjelu nagrada stigla je i poznata pjevačica Katy Perry, koja je svojim dugim nogama u kratkoj bijelo-zlatnoj haljinici privukla pozornost okupljenih.

Australka Sia je pak osvojila dvije nagrade, za 'međunarodnu pjesmu godine' (za 'Chandelier') i nagradu za 'međunarodnu umjetnicu godine'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene