DJ Adam Sky preminuo je nakon bizarne nesreće u kojoj je htio pomoći ozlijeđenoj kolegici.

Galerija


Australski DJ Adam Neat preminuo je u 43. godini u luksuznom resortu na Baliju.

Vezani članci Jak vjetar, ilustracija Jak vjetar u Sloveniji: Srušeno stablo ubilo vozača, problemi u prometu, stanovnici bez struje... Vlak izletio s tračnica kod Milana Dvoje ljudi poginulo u izlijetanju brzog vlaka kod Milana

DJ poznatiji pod umjetničkim imenom Adam Sky preminuo je nakon bizarne nesreće u kojoj je htio pomoći ozlijeđenoj kolegici koja je na zabavi pala s terase te slomila nogu.

Adam je slučajno proletio kroz staklena vrata te zadobio teške ozljede koje su ga koštale života.

Preciznije, Australac je vidio nesreću te požurio u susjedno dvorište kako bi pomogao ozlijeđenoj prijateljici, a pritom nije vidjeo staklena vrata.

Nakon što je prošao kroz njih, zadobio je brojne posjekotine zbog kojih je iskrvario te preminuo.

Iako još nema službene potvrde, policija je sugerirala da je alkohol glavni krivac zbog kojeg je došlo do tragične nesreće.

"S velikom tugom možemo potvrditi da je Adam Neat sudjelovao u tragičnoj nesreći dok je pokušavao pomoći prijateljici koja je pretrpjela nekoliko prijeloma u subotu na Baliju. Adamova obitelj i prijatelji uputili su se danas na Bali kako bi sve sredili. Molimo vas da poštujete privatnost obitelji u ovim trenucima u kojima se svi pokušavamo nositi s ovim tragičnim gubitkom", stoji na službenoj Facebook stranici DJ-a.

Australac je posljednjih godina živio i radio u Singapuru te je bio treći najpopularniji DJ u Aziji. 

Kraljevski baby boom? Kate Middleton gledajući Meghaninu trudnoću podivljali hormoni pa želi još jedno dijete