U čast

Angelina Jolie će glumiti vlastitu majku u biografskom filmu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Angelina Jolie se vraća na filmski set. U novom filmu glumit će vlastitu majku i tako joj odati počast.

37-godišnja Angelina Jolie bila se osoba o kojoj se najviše pričalo protekli tjedan. Njezina odluka o dvostrukoj mastektomiji, šokirala je svijet. Kako je njezina majka umrla prilično mlada s 56 godina od raka, tim postupkom je htjela umanjiti rizik od oboljenja koji je bio 87%. Kako joj još prijeti velika mogućnost da dobije i rak jajnika, Jolie je objavila da će ih također odstraniti operativnim zahvatom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

Njezin partner Brad Pitt znao koliko je to važno Angie, tako da se aktivno uključio u produkciju filma u suradnji s kompanijom Plan B. Tako će Angelina odati počast svojoj majci Marcheline Bertrand u biografskom filmu. Marcheline je, baš kao i Angelina danas, bila velika humanitarka koja je redovito pomagala potrebitima, izbjeglicama iz Afganistana i oboljelima od raka.

>> Sjećate li se majke Angeline Jolie? Preminula je od raka u 56. godini

Inače, Marcheline je odrasla u američkoj saveznoj državi Illinoisu, a za glumca Jona Voighta udala se kada je imala 21 godinu. Odustala je od glumačke karijere nakon što je 1973. rodila sina Jamesa, a dvije godine poslije rodila je i Angelinu. Od Voighta se rastala 76' godine zbog njegove nevjere. Rak jajnika dijagnosticiran joj je 1999., a njezine posljednje želje navodno su bile da se Angelina uda za Brada te da jedno od svoje djece nazove Pax.

Angelina je posvojila dječaka šest mjeseci nakon njezine smrti i nazvala da Pax ,a vjenčanje za Brada uskoro bi se trebalo održati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene