Godinama patila

Zvijezda legendarne serije "Dinastija" izgubila je bitku s bolešću u 85. godini

Diahann Carroll (Foto: IMDB) Diahann Carroll (Foto: IMDB) IMDB 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Diahann Carroll (Foto: IMDB) Diahann Carroll (Foto: IMDB) Diahann Carroll (Foto: IMDB) Diahann Carroll (Foto: IMDB) Diahann Carroll (Foto: IMDB) +0 Diahann Carroll (Foto: IMDB) Galerija

Zvijezda serije "Dinastija", Diahann Carroll preminula je u 85. godini života.

Glumica se godinama borila s opakom bolešću, rakom dojke, a u četvrtak je tu bitku izgubila. Njezin PR tim potvrdio je da je Carroll umrla u svom domu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Ashley Massaro (Foto: Instagram) Uzrok smrti nije poznat Playboyeva zečica i poznata hrvačica Ashley Massaro preminula u 41. godini

Carroll je danas najpoznatija po svojoj ulozi u kultnoj američkoj sapunici "Dinastija" u kojoj je utjelovila Dominique Deveraux. Iako je svjetsku slavu stekla upravo u toj legendarnoj priči punoj spletki i intriga, Carroll je postigla mnogo više od te jedne javnosti dobro poznate uloge. 

Naime, bila je prva afroamerička žena koja je dobila prestižnu nagradu Tony, kao i prva Afroamerikanka koja je dobila glavnu ulogu u nekom sitcomu. Karijeru je počela s 19 godina u filmu"Carmen Jones", a onda je uslijedila i nominacija za Oscara 1975. godine za za film "Claudine".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +8 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene