Prava avantura

U 40-tima postali pripravnici u Googleu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako je raditi u jednom od najtraženijih kompanija na svijetu - Googleu? Sve ćemo doznati u novom filmu 'Pripravnici' koji prati Owena Wilsona i Vincea Vaughna na tom putu.

'Pripravnici' su nova urnebesna komedija prokušanog dvojca Vinca Vaughna i Owena Wilsona koji će još jedanput nasmijati publiku u kino dvoranama diljem svijeta

Pogledaj i ovo Owen Wilson Ma vidjeli ste ga sto puta! Znate li tko je brat Owena Wilsona? Također je zgodan, a gledali ste ga u mnogim filmovima!

Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson) prodavači su koji su izgubili posao dolaskom digitalnog doba. Pokušavajući dokazati da ih vrijeme nije pregazilo, te usprkos nevjerojatno slabim izgledima, ipak se uspijevaju ubaciti u Google.

>> I Google je prošetao modnom pistom!

>> SF spektakl 'Zemlja: Novi početak' od sutra u kinima - Osvojite bogate nagrade!

No to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi dokazali da je nužda doista majka svih izuma. Billyju i Nicku istekao je rok valjanosti ili se barem tako čini.

Otkrivaju da je u novom digitalnom dobu Google mjesto gdje snovi postaju zbilja, a kako bi zaradili priliku, koriste sve vještine koje posjeduju kako bi se postali Nooglers (pripravnici u Googleu, kombinacija riječi new/nov i Google), a kasnije možda i Googlers… Pa upoznajte Nooglere!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene