Voli istu ženu od 16. godine, obožava 'The Notebook' - I svjetski je prvak u teškoj kategoriji. Tyson Fury je svjetski fenomen.


Kada je Tyson Fury, boksački div iz Irske, porazio u 12 rundi Vladimira Klička, svijet je bio oduševljen. Naravno, poraz velikog Klička nitko nije očekivao, no impresivna priča koju je Fury stvorio sam oko sebe - doista oduševljava.

Paris saznala da je trudna večer prije meča

Vezani članci Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Ovaj strastveni navijač Manchester Uniteda, koji sebe naziva Romom, imao je specifičan životni put. Sada, sa svega 27 godina, on je svjetski prvak, sretni suprug i otac dvoje djece - sa trećim na putu. Naime, njegova supruga Paris večer prije meča sa Kličkom otkrila mu je da je ponovno trudna. A sve je počelo daleke 1988. godine, kada je Fury preuranjeno došao na svijet. Borio se za život, a njegov otac odlučio ga je nazvati Tyson - prema tadašnjem boksačkom prvaku Mikeu Tysonu.

STIGAO U SUSJEDSTVO: Najopasniji svjetski glumac uživa u čevapima

Jedva preživio

'Doktori su me samo pogledali i nasmijali se', rekao je John Fury. Preživio je svoju prvu životnu bitku, i otad, reklo bi se, ima karmu pobjednika. Pripada skupini 'irskih putnika', a nomadski način života nije ga spriječio da rano pronađe ljubav. I njegova plavokosa supruga Paris je putnica, pa su se vjenčali i viđali po pravilima putnika, a upoznali su se kada su imali svega 15 godina. Koliko je sretna Paris, pokazala je i na meču života. Kada je Furry jednoglasnom odlukom proglašen pobjednikom, Paris se rasplakala i otrčala suprugu u zagrljaj, a on joj je otpjevao laganicu Aerosmihta - 'I Don't Want to Miss a Thing'.

DIRLJIVA PRIČA O ZVIJEZDI - od gladnog beskućnika do planetarne slave

Omiljeni film mu je 'The Notebook' i često je depresivan

Ovaj borac nježnog je srca - budući da mu je omiljeni film 'The Notebook' te pati od depresije. Njegova supruga Paris ga obožava i puna je podrške. Nakon pobjede nad Kličkom, otkrio je da su saznali sjajne vijesti, a te su da Paris čeka treće dijete. Iako mladi, prinovu su pokušavali dobiti protekle dvije godine, pa je Tyson oduševljen sretnim vijestima. Već su roditelji dvoje djece - sina Princea i kćerkice Venezuele.

Paris je samo s njim spavala, i to tek nakon vjenčanja

Tyson je jedini muškarac s kojim je Paris ikad bila, a nije spavala s njim dok se nisu vjenčali. 'Nikad me zapravo nije zaprosio. Bili smo na pikniku i pričali smo o budućnosti, a on mi je rekao da će me oženiti, nakon što osvoji nekoliko titula', ispričala je Paris svojedobno za britanske medije. Ne zanima je pretjerano eksponiranje javnosti, već smatra da joj je mjesto iza svog supruga. 'Kada je Tyson intervjuiran i fotografiran i dobiva pozornost, ja stojim sa strane i ne guram se u centar pažnje. To je njegovo mjesto - on je to zaslužio', zaključila je Paris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook