Strah od gubitka poslovnih angažmana pretvorio je Naomi u opasnu 'Crnu panteru'.


Svijet glamura i blještavila nije uvijek sjajan kako se čini. Ispod površine kriju se mnogi sukobi, skandali i ljubomora kao i u svakom drugom poslovnom svijetu. Jedan od tih sukoba dogodio se između Tyre Banks i Naomi Campbell. Naomi je u početku karijere navodno bila u strahu od lijepe Banks da će joj uzeti sve poslovne angažmane.

Naomi Campbell (FOTO: Instagram)

''Kada sam došla u Pariz bilo je jako teško. No, napredovala sam jako dobro i to prilično brzo'', rekla je Bnks. No, Tyra kaže kak su je u medijima predstavili kao prijetnju i suparnicu Naomi Campbell. Upravo iz tog razloga Naomi je počela vršiti teror nad lijepom Banks koja je zbog njezinih prijetnji razmišljala napustila svijet manekenstva, piše Daily Mail.

''Ne želim se vraćati puno u prošlost, ali bilo je to jako, jako teško razdoblje. Ne odobravam njezino ponašanje i kako je reagirala, no razumijem kako je razmišljala'', rekla je Tyra.Tijekom nedavnog gostovanja u Skavlan showu, Banks je priznala kako je Naomi, dok je gostovala u njezinom showu, iskoristila pauzu za reklame i ispričala se.

Tyra Banks (FOTO: Getty)

''Plakala sam kao dijete. Čuti ispriku nakon toliko godina, to je značilo puno za mene. Ona nije imala ni pojma. Ipak, i dalje je se bojim – kazala je Tyra.