Tyra Banks šokirala svojim izgledom, nitko je nije prepoznao.

Galerija


Glumica i bivši supermodel Tyra Banks, osim po svojim glamuroznim izdanjima na crvenim tepisima, poznata je i po naglašavanju svoje prirodne ljepote.

Vezani članci Koronavirus u Meksiku, ilustracija U Meksiku zabilježen prvi pacijent pozitivan na COVID i još jednu sezonsku bolest Slika nije dostupna 'Uvijek je bilo ljepših djevojaka od mene'

Iako su njezini obožavatelji naviknuti je vidjeti u ležernim izdanjima, bez trunke šminke iako radi u industriji ljepote, Tyra je ovih dana svojom pojavom zaprepastila javnost.

Naime, na ulicama Los Angelesa pojavila se u izdanju, u kojem je brojni uopće nisu prepoznali. Lice bez šminke, sakriveno šiltericom i duga, raščupana pomalo neuredna kosa pokazali su koliko se lijepa glumica opustila ili bolje rečeno zapustila.

Možda je za ovo izdanje zaslužno priznanje kako je nedavno bila u vezi s poznatim glazbenikom, kojemu nije htjela otkriti ime prilikom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live.

Naime, Tyra je otkrila kako je bila u kontaktu s misterioznim glazbenikom s kojim se dopisivala putem privatnih poruka na Twitteru jer su htjeli zaštiti vezu od javnosti.

"Volim privatne poruke. Izlazila sam s vrlo slavnim glazbenikom upravo zahvaljujući njima. Nalazili bi se u restoranu, gdje bih prvo ja došla, pa on kasnije, ili smo išli u restorane za koje nitko ne zna. Eto, i do ovog dana niste znali da sam izlazila s tim tipom", izjavila je 44-godišnja Tyra pritom ne otkrivši o kome je riječ, ali negirala je da se radi o reperu Drakeu.

Tko je bio misteriozni muškarac u Tyrinu životu, čini se da na to pitanje nećemo tako skoro dobiti odgovor. 

Osim što ima čaroban glas, i nevjerojatno je skromna: ''Možda sam poznatija, ali meni je sve isto''

Sarah Josipović i pripadnik zagrebačke zlatne mladeži otkrili su nam kada stiže bebica!

Na koncertu klape Intrade u zagrebačkoj Areni zapjevao i general Ante Gotovina