Predivna vijest

Surogat majka pomogla joj da dobije dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je par konačno ostvario potpunu sreću.

Veliko iznenađenje priredila je bivša manekenka Tyra Banks svojim obožavateljima, objavivši na Instagramu da je postala majka. Iako nitko nije znao da se dijete očekuje, ona je već malenog i dobila.

Pogledaj i ovo showbuzz Stiže prinova! Bivši boksački prvak Stjepan Božić i supruga Petra čekaju dijete: "Bebu smo jako željeli"

Sa dečkom Erikom Aslom, fotografom, dobila je dječaka. Malenog su dobili uz pomoć surogat majke. 'Ima moje prstiće i velike oči te Erikova usta i bradu. Dok se zahvaljujemo anđelu od žene, koja nam je nosila ovo čudo, molimo se za sve koji se bore da ostvare ovu sreću', napisala je Tyra uz fotografiju dječje kapice.

Maleni se zove York Banks Asla. Sa 42 godine, ovo je njezino prvo dijete. Čini se da je uz markantnog fotografa pronašla sreću. Tyra i Erik u vezi su dvije godine.

 

The best present we worked and prayed so hard for is finally here. He's got my fingers and big eyes and his daddy Erik's mouth and chin. As we thank the angel of a woman that carried our miracle baby boy for us, we pray for everyone who struggles to reach this joyous milestone. York Banks Asla, welcome to the world.

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene