Zrači ljepotom

Prekrasna glumica objavila fotografije bez šminke i poslala ženama diljem svijeta snažnu poruku

Tyra Banks (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tyra Banks (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Getty Images) +0 Tyra Banks (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Tyra Banks objavila je nekoliko fotografija bez šminke i još jednom pokazala cijelom svijetu koliko cijeni prirodnu ljepotu.

Glumica Tyra Banks, uvijek glamurozna i dotjerana, objavila je na svom profilu na Instagramu fotografije koje ju prikazuju u izdanju bez trunke šminke.

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Pogledaj i ovo Tyra Banks (Foto: Profimedia) samo prirodno Nekad je žarila i palila modnom scenom, a danas promovira izgled bez šminke i jedva je prepoznatljiva u ležernom izdanju

Bivši top-model, danas radi u industriji ljepote, svoju ulogu u televizijskom showu"America's Next Top Model" pretvorila je u vlastiti brend za njegu lica i šminku koji je svjetlo dana ugledao 2014. godine. Uz to održava predavanja na Sveučilištu Stanford kao gostujući predavač o temi brendiranja i izgradnje vlastitog brenda.

Tako glamurozna Tyra čak i potpuno golog lica, bez trunke šminke, izgleda dostojna crvenog tepiha. U to se možemo uvjeriti pogledavši nekoliko posljednjih fotografija s kampiranja koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

 "Nakon napornog rada važno je uzeti malo vremena za sebe i napuniti baterije", napisala je Tyra, koja jednostavno zrači prirodnom ljepotom.

 

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Lijepoj glumici ovo nije prvi put da objavljuje "no make up" fotografije, već ima cijelu kolekciju takvih fotografija i potiče žene da ističu svoj prirodan izgled. Komentari obožavateljica više su nego pozitivni pa su joj tako žene i djevojke izrazile zahvalnost i divljenje što se ističe u masi "umjetnih ljepotica".

Tyra je svakako još jednom pokazala kako glamur dolazi mnogim oblicima i da je prirodan izgled u današnjem svijetu zanemaren i podcijenjen.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene