Tyra Banks pripadnica je zlatnog doba top-modela iz 90-ih, a u slobodno vrijeme promiče prirodnu ljepotu.

Galerija


45-godišnja manekenka Tyra Banks i dandanas žari i pali.

Vezani članci Margot Robbie Slavna glumica toliko je lijepa da i bez šminke izgleda fantastično, ni tragovi umora ne kvare dojam Tamara Ecclestone Bogata nasljednica nekad je obožavala solarij i puno šminke, no sada je prošetala bez trunke make-upa

Američka ljepotica jedan je od najpoznatijih top-modela svih vremena, a 90-e godine prošlog stoljeća svakako su bile "njezine".

Nema piste kojom nije hodala, editorijala i naslovnice na kojoj nije bila, kao ni glazbenog spota, a pojavila se u nekoliko filmova i serija. Najpoznatiji film svakako je bio "Djevojke iz Coyote bara", a od serija možemo izdvojiti "Princ s Bel-Aira", "Tračerica" i "Glee".

Tyra je danas i poznata televizijska ličnost, a njezina je voditeljska i producentska karijera započela davne 2003. godine kada se počeo emitirati popularni show "America's Next Top Model", u kojem je vodila glavnu riječ te stvarala nove manekenske zvijezde, muške i ženske.

Show se emitirao 20 i nešto sezona, što je doista impresivno, a nakon njega Tyra je nastavila s raznim zabavnim formatima koji joj odlično leže.

Što se tiče privatnog života, tu joj nije uvijek išlo tako sjajno. Imala je brojne veze koje nisu predugo trajale, a slavnoj Opri priznala je i kako je bila u jednoj višegodišnjoj u kojoj je bila žrtva psihičkog maltretiranja.

2013. godine upoznala je norveškog fotografa Erika Asla s kojim je krajem siječnja dobila sina Yorka, kojeg im je rodila surogat-majka.

Iako se činilo kako je ljepotica napokon pronašla "onog pravog", par je prekinuo u tišini 2017. godine. Također, bivši top-model privatno promiče prirodnu ljepotu, a kako se danas obilježava "dan bez filtera", prisjetili smo se kako Tyra izgleda sa šminkom i bez nje.

Razlika je poprilična, no jedno joj se mora priznati - kada su oči svijeta uprte u svaki tvoj korak te na društvenim mrežama imaš milijun obožavatelja, treba imati hrabrosti pokazati "pravo lice".