Zoran Prodanović oduševljen je izvedbom Nives Celzijus. Otkrio nam je svoje dojmove o njezinom sinoćnjem nastupu na showu "Tvoje lice zvuči poznato".


Iza nas je deveta epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u njemu je Mia Valentić Anočić odnijela pobjedu transformacijom u Terezu Kesoviju. No, nije samo Mia bila fantastična, Genijalan nastup u liku Prlje iz grupe Let 3 priuštila nam je Nives Celzijus. "Ti si sad napravila jedan totalno kvantno fizički spin i ušla si u ženu u Prlji, a ti kao žena si morala izimitirati sve to. Ja ti čestitam, sigurno ti nije bilo lako. Ja mislim da će on biti jako sretan!", komentirao je Goran Navojec. I zaista, Prlja je pomno pratio sinoćnji show  i zadovoljan je nastupom Nives Celzijus.

Vezani članci Marko Braić Izazovi kojih se boje: ''Ne mogu ni zamisliti depilaciju, hodanje u štkilama, pa stezanje nekim korzetom'' Maja Šuput Maja Šuput pohvalila se velikom transformacijom i oduševila fanove: "Baš ti lijepo stoji. Joker Maja"

''Šaljem čestitke Nives. Vjerujem da zadatak nije bio lagan, ali da je i uživala u njemu. Lijep je osjećaj kada te netko kao Nives ovako kvalitetno skine. Tim TLZP-a je kao i uvijek napravio odličan posao u pripremi nastupa, od maske, kostima, koreografije, gestikulacije do pjevanja. Dodao bih još da sam čitao kako je Nives mislila da je gljiva poludila kad joj je dodijelila Let3 i mene, ali to nije istina. Gljiva nije luda, gljiva zna povezati izvođača i natjecatelja. Naime, evo jedne zanimljivosti. Malo je poznato da Nives i ja slavimo rođendan istog dana!'' , komentirao je Zoran Prodanović.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.