Željko Bebek pratio je Petkovu transformacijom u TLZP-u, a nakon emisije osobno mu se javio putem društvene mreže.


Dalibor Petko sve nas je do suza nasmijao ove nedjelje nakon što je na scenu showa Tvoje lice zvuči poznato stao kao Željko Bebek. Petko je otpjevao hit "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", a njegov nastup s oduševljenjem je pratio i sam Željko Bebek.

Vezani članci Dalibor Petko Petko se hvali originalnim dodatkom na glavi koji mu je posudila Šuput: ''Ima da sve gori, nek' si sve preokrenula'' Dalibor Petko četvrta emisija TLZP - 3 Šokirane izraze lica Maje Šuput i Nives Celzijus objasnit će genijalni prizori koje ne smijete propustiti!

Poznati glazbenik Petku je uputio čestitke javiši mu se porukom na Facebooku. "Dragi Petko, nastup je bio jako uvjerljiv, posebno tvoja rola. Ta vesela pjesma uvijek je prilika za uspješan kontakt s publikom što je, osim meni, ovaj put uspjelo i tebi. Čestitam ti od srca. Veliki pozdrav, Bebek", stoji u poruci koja je iznenadila Petka.

 

Kad ti ovako počne dan hvala @zeljkobebek #message #proud #legend #zeljkobebek #transformation #tlzphr

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.