Uoči finala četvrte sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" donosimo vam zabavnu statistiku.

Galerija


Finale četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" samo što nije. Svi jedna čekamo kako bismo otkrili tko uzima pobjedu, hoće li to biti Nives Celzijus, Mia Anočić Valentić, Bojan Jambrošić ili Mario Roth? Uoči finala donosimo vam malo zabavnih statistika. Zahtjevne transformacije velikim dijelom su i u rukama vještih kostimografa, vizažista, frizera, a ono što su kandidati morali proći i dobiti na svom tijelu često je bilo itekako zahtjevno.

Finalisti - Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Tako su ukupno 19 puta kandidati bili podvrgnuti tamnjenju tijela, iskoristili su 250 perika u showu te 390 umjetnih noktiju. Broj umjetnih trepavica popeo se na 310, a broj izrađenih zubala iznosi 23. Kao najteži zadatak ekipa je istaknula stavljanje leća kandidatima, jer ih većina leće nikad nisu nosila. Iznimno je zahtjevno bilo i šivanje kostima jer se rade u kratkom vremenskom roku. Ukupan broj kostima iskorišten u showu iznosi 800, a izrađeno ih je preko dvjesto. Osim toga, izrađeno je preko 20 pari cipela.

Tvoje lice zvuči poznato - Ivana Mišerić (Foto: PR) - 8

Najzahtjevnije je bilo izraditi kostim Ane Gruice, koji je nosila dok je bila Jennifer Lopez, i to zato što je u njene hlače utrošeno 30 metara špage. Zahtjevni su bili i kostimi Ivane Mišerić, koja je tijekom showa postala Madonna, Lady Gaga, Kiss, Britney Spears.

Bojan Jambrošić - Tvoje lice zvuči poznato (FOTO:PR)