Uskoro!

''Tvoje lice zvuči poznato'' vraća se na male ekrane: Što sve čeka kandidate i kakve kriterije moraju zadovoljiti?

Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 12 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 12 In Magazin 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 1 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 2 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 3 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 4 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 5 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 6 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 7 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 9 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 8 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 10 +3 Vraća se show Tvoje lice zvuči poznato - 11 Galerija

Vjerujemo da će, u ovim pomalo tmurnim vremenima i hladnim jesenskim danima pred nama, svima dobro doći malo smijeha i zabave. Za to će se pobrinuti naši kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji uskoro počinje s nastavkom sezone. Što ih sve čeka, kakve kriterije moraju zadovoljiti, ali i čime osvojiti što veći broj bodova, članovi žirija otkrili su Sanji Kuzmanović.

Nakon duže pauze, ''Tvoje lice zvuči poznato'' vraća se u vaše domove! I dok se kandidati polako pripremaju za povratak pod svjetla reflektora, njihov entuzijazam dijeli i žiri koji se posljednjih nastupa sjećaju kao da su bili jučer.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

''Sjećam se da su bili izvrsni, da su kandidati bili dobri i da je meni, kao predsjedniku žirija, ovo najbolja sezona otkad sam u žiriju.
Meni je isto najbolja sezona otkad sam u žiriju, mislim da su prve dvije emisije bile fantastične'', govore Goran Navojec i Igor Mešin. 

Nastavak se, dakako, s nestrpljenjem očekuje.

''Budući da smo Igor i ja studirali zajedno, meni vrijeme koje ne provedem s njim uvijek donese neku.Bol. Dobrobit'', šali se Goran.

''Naravno da očekujemo s nestrpljenjem nastavak, nadam se da naši kandidati nisu zahrđali, da su se pripremali, da znaju što rade i da možemo nastaviti dalje u oblikovanju njihovih talenata. Samo, ja se nadam da se nisu baš dobro pripremili jer inače je jako teško dati ocjenu i to je naš najveći problem.'', kaže. 

Kome, koliko, zašto, kako priopćiti… S puno se problema žiri susreće tijekom ocjenjivanja.

 ''Uvijek je neka rasprava nakon emisije, kome, šta, zašto i je li to u njihovim očima izgledalo tako, uvijek se, naravno, netko osjeća zakinut, uvijek netko i je zakinut jer su oni svi fantastični i svi bi trebali dobiti 12 bodova'', pričaju Nives Celzijus i Indira Levak. 

No, nije lako udovoljiti baš svačijim kriterijima.

''Ja jako cijenim kad izvođač pokuša pronaći što bolje određenu boju glasa i to pjevačima jako teško pada jer u tim situacijama ponekad moraju i ruinirati glas, što je njima neobično jer uvijek žele zvučati savršeno i točno osjetiš tu neku borbu u njima. Ako nije pogođena boja glasa, e vidiš, tu su problemi, hahahaha... Baš smo kritični, prekritični smo!'', kažu ženske članice žirija. 

No u nastavku sezone transformacije ne očekuju samo kandidate.

''Ono što je vrlo interesantno, vidjet ćete i razno razne transformacije kad smo i mi u pitanju, Nives i ja, što nas neizmjerno veseli, mene osobno jako. Suprug je jako zadovoljan s obzirom da mu svaki puta dođem kući kao druga žena'', govori Indira. 

A želite li i vi da vam u kuću, putem malih ekrana, uđe nova doza smijeha i zabave, ne propustite nove nastavke showa Tvoje lice zvuči poznato -USKORO NA NOVOJ TV

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene