Dobra, bolja, najbolja

FOTO Seksepilne i provokativne - Koja je vaš favorit?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih top 5 transformacija urezalo nam se svima u pamćenje... I neka tako i ostane.

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško Geni su to! Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

MIX svih nastupa pogledajte OVDJE

5 najseksepilnijih transformacija u prvoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘... Moramo biti iskreni i priznati kako nam uopće nije bilo lako izabrati one najseksepilnije i najprovokativnije, ali uz pomoć gledatelja i svih vas koji ste cijelo vrijeme bili aktivni na TLZP društvenim mrežama, došli smo do broja 5!

Show koji je šokirao - najduža trasformacija trajala je punih šest sati!

Transformacije nismo posložili po epizodama, već po količini erotičnosti. Pogađate, krećemo s Cher, točnije našom Mineom, koja nikada nije izgledala izazovnije! Iako se Minea nikada ne bi obukla kao Cher, skidamo joj kapu do poda i zahvaljujemo na pruženom vizualnom užitku! Čak je i Nives Celzijus osjetila dozu ljubomore kada se Minea s crnom perikom i više nego oskudnim kostimom pojavila na sceni.

Druga najseksipilnija transformacija, gle čuda, opet je pripala Minei, ovog puta u liku zavodljive Kylie Minogue kada je svojim dekolteom oborila s nogu kako članove žirija, tako i milijunsku publiku. Minea se više nego dobro snašla u ulozi džepne venere, a to su potvrdili i nebrojeni komplimenti i komentari na račun njenog izgleda.

Sjećate se kada je Andrea mrdanjem bokovima, ili kako je to Enis rekao, 'guzeljanjem', zavrtila pamet muškom dijelu publike i žirija. Tog je puta utjelovila vatrenu kolumbijku Shakiru s kojom može stati rame uz rame što se pjevanja, ali i izgleda tiče. Svojim je energičnim nastupom tog puta pomela konkurenciju i ostvarila svoju prvu pobjedu u showu.

A ne, nismo zaboravili ni najveću animiranu zavodnicu Jessicu Rabbit kojoj baš nitko ne može odoljeti. Nju je fenomenalno utjelovila Jasna Palić Picukarić. Za tu je prigodu drastično povećala grudi i pjevala nam maznim glasom. Zavela nas je svojim senzualnim pokretima i pogledima ispod obrva koji su topili led. Bila je to jedna od Jasninih najboljih transformacija, ali i najtežih zbog kompliciranog kostima i teške šminke.

Vanda nas je kao Florence zavodila u svjetlucavom kostimu. Stajala je na srebrnom mjesecu i poput sirene opijala nas svojim fantastičnim vokalom. Vatrena crvena kosa i zavodljivo njihanje bokova upotpunili su dojam te prefinjene senzualnosti. Nije ni čudo što je upravo tom transformacijom odnijela prvu pobjedu, jer, kako je Sandra rekla, 'zamađijala' je žiri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene