jedva čekamo

Ne propustite prvi hologramski nastup u zabavnom showu u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojan Jambrošić otpjevat će duet "Ima nešto u tome" zahvaljujući hologramu, a o samom nastupu progovorio je u IN magazinu.

Ove nedjelje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" čeka nas najveće iznenađenje sezone. Naime, na scenu stupa Bojan Jambrošić i to istovremeno kao Doris Dragović i Jacques Houdek.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Bojan će otpjevati duet "Ima nešto u tome" zahvaljujući hologramu, a o samom nastupu progovorio je u IN magazinu. "Kad sam udario gljivu i vidio da su tu Jacques Houdek i Doris Dragović odmah sam pomislio "Što, kako, zašto?". Mislio sam si da će me napraviti po pola, ali to nekako ne bi išlo", prisjeća se Bojan. 

"I onda su me prosvijetili i rekli Bojane to će biti hologram po prvi puta u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Rekao sam im samo wow", otkrio je Jambrošić kojeg jedva čekamo vidjeti u ovoj dvostrukoj transformaciji.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene