Mediteranski štih

Evo kako je Oliver reagirao na Anu Gruicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pohvale žirija pljuštale su na račun Ane Gruice i njezinog nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato. A što na sve kaže Oliver?

U petoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnijela Ana Gruica i to zahvaljujući dvostrukoj
transformaciji. Splitska glumica otpjevala je duet Borisa Dvornika i Olivera Dragojevića, a da je zadatak odradila na razini potvrđuju i komentari žirija. „Toliko je bilo dobro da se ja ne bih usudio komentirati jednu malu razliku u prvom Oliverovom pjevanju i u drugom i trećem“, kazao joj je Goran Navojec.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Ana je na pozornicu izašla kao Boris Dvornik, a lik Olivera hologramski je prikazan tijekom nastupa. "Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Što se tiče Dvornika, Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno", poručila joj je Sandra Bagarić.

A osim žirija, nastup je pomno pratio i sam Oliver Dragojević. Legendarni glazbenik odlično se zabavljao gledajući Aninu izvedbu "Nadaline" koja ga je vratila u prošlost.

"Svidjela mi se jako. Vesela je, vidi se da voli zafrkanciju i ima taj mediteranski štih. Odlično je utjelovila i mene i Borisa i pri tome je bila nevjerojatno simpatična. Podsjetila me na dane kad sam bio dječarac", kazao nam je Oliver.

Oduševljen je bio i maskama, ali i načinom na koji je Ana na scenu donijela likove. "Ma maske su ludilo, ali moram pohvaliti i mimiku. Potpuno je skinula Borisov gard. Sjajno, nemam baš nikakvih zamjerki", zaključio je Oliver.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene