''Ne daj se, Nives''

Zabrinula fanove: Nives Celzijus pala u nesvijest

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica i spisateljica koju trenutno gledamo u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' otkrila je svoje zdravstveno stanje i objasnila što se točno dogodilo.

Nives Celzijus ne libi se pokazati svoje atribute i talente koje posjeduje, a isto tako svoja izdanja u kojima nije besprijekorno dotjerana bez ustručavanja dijeli sa svojim fanovima. Tako je prije par mjeseci objavila fotografiju iz bolničke postelje u kojoj je završila zbog umora i malaksalosti, a nedavno je objavila i fotku s modricama na koljenima. Zadobila ih je uslijed priprema za show ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Njezina najnovija fotografija sa masnicom na licu osvanula je na njezinom Instagram profilu, a pjevačica je pokušala objasniti o čemu je riječ. "I tako, osim što si ružan s masnicom na oku, mnogo je gore što ljudima moraš da objašnjavaš da te niko nije istukao i svi te čudno i zgroženo gledaju. Znam da je manje zanimljivo, ali samo sam pala u nesvijest zbog nedostatka željeza i prevelikog fizičkog napora. Uskoro sam kao nova", napisala je Nives koja naporno trenira. ''Ne daj se Nives. Lijepa si i sa masnicom sve je to sastavni dio igre/života'', ''Modrica ti dobro stoji djeluješ opako'', komentirali su pratitelji.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene