''NEMOJ SE PREDAVATI''

Nives Celzijus usred nastupa pala u nesvijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus oglasila se putem društvenih mreža.

Veselja i zabave tijekom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ovog puta nije nedostajalo. Pobjedu je zasluženo odnio Dalibor Petko zahvaljujući transformaciji u Amy Winehouse i pjesmi ''Valerie'' s kojom je oduševio žiri i gledatelje. ''Ja sam u šoku. Ja zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu! Ti si nju stvarno skinuo i glasovno!'', kazala je pridružena članica žirija Mia Kovačić.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Svoj maksimalan trud dala je i Nives Celzijus koja je ovoga puta bila Severina, a otpjevala je pjesmu ''Paloma Nera''. Sandra Bagarić je zaključila kako je skinula sve njezine pokrete te joj čestitala na plesanju u paru i pjevanju. Tijekom bodovanja veliko priznanje i ocjenu simpatičnoj Nives dao je Dalibor Petko. No, tijekom izvođenja pjesme nije bilo sve teklo tako glatko kao što se činilo. Što sve stoji u pozadini cijelog nastupa objasnila je Nives na svom Instagram profilu.

"A i naša diva ne može uvijek biti savršena. Sorry Seve, ali danas fakat nije bio tvoj dan. Čestitke mom dragom Daliboru Petku. Uvijek me beskrajno zabavljaš. Hvala ti i za 5 bodova. Možda je u redu da i objasnimo zašto jer me malo smeta uporaba riječi "kalkuliranje" u nekim od komentara. Ne, Dalibor Petko nije netko tko kalkulira. Petko je dao tih 5 bodova jer se kao najbolji prijatelj suosjećao i brinuo za mene u toj situaciji. Naime usred nastupa sam pala u nesvijest i bilo je pitanje hoću li uopće uspjeti snimiti svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za 5, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipe ne ostavim na cjedilu. Vjerojatno bi većina od vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo", napisala je Nives i prodobila brojne pohvale od svojih fanova.

 

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

''Ma kakva Seve, ti si za nju ljepotica'', ''Bravo Nives svaka čast, najjača si od svih tamo'', ''Nives, nemoj se predavati ,budi svoja. Jednom ćes i ti pobjediti. Haijinica ti je slatka'', zaključili su fanovi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene