"Žao mi je"

"Nema u meni zle krvi": Što to Nives zamjera Biliću nakon imitacije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Bilić imao je zahtjevan zadatak da utjelovi Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Podijelila je s nama svoje dojmove.

U četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" Daniel Bilić imao je prilično nezgodan zadatak. Naime, morao je utjeloviti svoju kolegicu iz showa, i to ne bilo koga, već sjajnu Nives Celzijus. Priličan zalogaj zagrizao je Bilić otpjevavši "Karanfile", pazeći usto na putenost i maznost. Zadovoljna je njegovim nastupom Nives, iako joj je, kaže, žao što nije bilo malo opušteniji.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

"Bio mi je jako simpatičan i jako zgodan. On je jedan od rijetkih muškaraca koji dobro izgledaju i kao žena. Malo mi je žao da nije bio opušteniji. Poslije mi je priznao da je imao strah jer sam mu kolegica u showu, pa da se ne uvrijedim. Primijetila sam njegovu ukočenost, ali na probama nije bio loš", otkriva Nives.

Drago joj je, dodaje, što ju je baš Bilić utjelovio. "Znam koliko je inače bio smiješan i zabavan i žao mi je što se te dijelove nije usudio pokazati, a sve iz straha da se ne osjetim uvrijeđeno. Nema u meni zle krvi, meni bi bilo drago da je bio još smiješniji, da je maksimalno iskarikirao moj lik", zaključuje Celzijus.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene