Tvoje lice zvuči poznato

E, ovo će biti spektakl! - Nives kao Prlja iz Leta 3

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je u prošloj epizodi odnijela pobjedu nastupom s pjesmom ''The Fox'', ove nedjelje Nives Celzijus gledamo u novom izdanju, a transformirat će se u Zorana Prodanovića Prlju iz grupe Let 3.

„Ne znam što je toj gljivi. Stvarno je poludila kad sam ja u pitanju“, komentirala je Nives, a otpjevat će pjesmu ''Ero s onoga svijeta''.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Nives je istaknula kako misli da će biti dobra u tome, a hoće li joj i ova transformacija poći za rukom, tek ćemo vidjeti.

"Luckasti su. Mario će mi dati još neke upute. Očekujem da me malo bolje još uputi", dodala je Nives.

Dalibora Petka ovoga puta očekuje dvostruki izazov - Elton John i Rupaul s pjesmom '"Don't Go Breaking My Heart'". Hologramskim prikazom vidjet ćemo njegovu transformaciju u Eltona Johna, dok će se na pozornici pojaviti kao Rupaul.

"Bio sam žena, bio sam muškarac, sad sam i jedno i drugo!", zaključio je Dalibor priznavši kako nije znao da ovo dvoje izvođača imaju duet te dodao: "Kod Rupaula mogu čak malo i pretjerati i malo mi neće nitko zamjeriti."

Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Mišerić s pjesmom ''We Found Love''.

"Obožavam Rihannu. Baš sam sretna zbog toga. Taj njezin gard, hladna, ful samouvjerena i moćna", oduševljeno će Ivana priznavši kako će joj problem malo predstavljati falset. "Teško će mi biti kontrolirati svoju čeljust, jer ona ne otvara puno usta."

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, američkog kantautora Princea, utjelovit će Bojan Jambrošić. "Opet jedna legenda! Ima da to odradim kako treba!", zaključio je Bojan koji će nastupiti s pjesmom ''Cream''. "Plesa ima malo više ovoga puta", konstatirao je Bojan, dok mu je vokalna trenerica Matina Tomčić savjetovala da u interpretaciji bude samozatajan i mističan. Hoće li usvojiti Martinine savjete, ostaje nam vidjeti.

Uzbudljive nastupe osigurat će još Mia Anočić Valentić kao Tereza Kesovija, Mario Roth kao George Michael, Ana Gruica kao Doris Day, a Daniela Bilića ćemo vidjeti u ulozi pjevačice belgijske grupe Vaya con Dios.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene