Najzabavnije nastupe sinoć su imali Lana i Matteo koji su za ovu prigodu promijenili spol i oduševilil.


Druga epizoda zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ponovo je oduševila fantastičnim transformacijama. Najbolja je i ovog puta bila Hana Hegedušić kao Whitney Houston, a salve smijeha svojim transformacijama izazvali su Lana Jučević kao muževni Boney M i Matteo Cetinski kao nježna Madonna.

Lana se potpuno uživila u lik i s guštom otpjevala pjesmu 'Daddy Cool', a prije same izvedbe čak je i priznala da se osjeća kao frajer.

'Ta tapiserija, ta čagica, ajde molim te meni za ljubav skini prsluk da vidimo to poprsje', kazala je Sandra, a njeno oduševljenje dijelili su i ostali članovi žirija.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR)

S druge strane Matteo Cetinski bio je prvi muškarac koji je u ovoj sezoni obuo štikle i to kako bi utjelovio Madonnu.

'Ti si probio led. Ti si prvi natjecatelj u štiklama u ovoj sezoni. Bio si sjajan. Kad budeš gledao ovu snimku, s odgodom 20-30 godina, bit će ti zaista zabavno', zaključila je Sandra nakon njegove izvedbe pjesme 'Material Girl'.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR)

Tko se po vama bolje snašao u svojoj transformaciji i čija vas je izvedba više zabavila?

Sjajne su sinoć bile i Ana Maras Harmander i Žanamari Perčić koje su utjelovile Severinu koja nije propustila to komentirari.

Pohvale je dobio i Damir Kedžo koji je utjelovio Petra Grašu.


 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.