Tvoje lice zvuči poznato

Što to Škoro misli o Gruici: "Očito sam to bio ja prije 25 godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro komentirao je Anu Gruicu i njezin angažman u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Iza nas je osma epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u njemu je Nives Celzijus odnijela pobjedu pjesmom "The Fox" norveškog dua Ylvis. I dok je Nives slavila pobjedu, i Ana Gruica može biti zadovoljna svojim nastupom. Publiku je podsjetila na neka prošla vremena te ih pošteno zabavila u ulozi Miroslava Škore. "Ana, bome si me iznenadila. Ovo ti je zbilja leglo", poručio joj je Tomo, a zadovoljna je njenim nastupom bila i Zorica Kondža. "Točno si to napravila kao i on! Malo ti je bilo nisko, ali nije ti bilo problematično", rekla je Zorica.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Njezin nastup komentirao je i Miroslav Škoro. "Upravo sam pogledao nastup. Očito sam to bio ja otprije 25 godina. Dajte mi broj od majstora maske da i mene uredi, pa da sličim Škori, a ne starcu. Vrlo simpatično, i hvala vam", kratak je bio Škoro.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene