Stravična nesreća

Tužna priča iz Matkova djetinjstva: ''Svojim roditeljima skidam kapu''

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)

Matko Knešaurek kandidat je naredne sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, a tim smo povodom s njim razgovarali o novom projektu, ali i privatnom životu.

Matko Knešaurek odličan je glumac, zabavan je, a između ostalog poznat je i po ulozi u Zlatnim dvorima. Matka znamo i po ulozi u mjuziklu Mamma Mia, a sada će, nema sumnje, postati drag i brojnim poklonicima showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Pred Matkom su plesne i pjevačke točke, no njemu kao glumcu to ne bi trebao biti problem. ''Podjednako je teško i glumiti i pjevati. Sve to zahtjeva brojne vještine'', kazao je Matko koji je s 18 godina otišao studirati u Osijek kako bi studirao.

''Drago mi je da sam tako mlad otišao od obitelji. Sazrio sam i sretan sam zbog toga. Naučio sam puno toga što mi je danas presudno za život'', otkriva Knešaurek koji danas s lakoćom pegla, kuha, čisti…

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)

Prije faze sazrijevanja Matko je imao i jednu tešku situaciju u djetinjstvu. Naime, na njegova brata i sestre naletio je automobil, što je bio golemi šok za njega i njegovu obitelj. Matko je tada imao svega tri godine.

''Vozač je prošao kroz crveno, udario drugi auto te isti je udario mojeg brata i dvije sestre. Jedna od sestara je baš ozbiljno stradala, a imala je svega 7 godina. Bio je to stravičan prizor, no svojim roditeljima skidam kapu. Oni su sve to preživjeli i svaka im čast jer i sam sam danas roditelj i znam koliko to mora biti teško. To je nesreća koja nas obilježila, ali mi idemo dalje. To je bilo prije 29 godina'', kazao je Matko kojeg čekaju nastupi u showu TLZP.

A što je još otkrio i kako njegova supruga reagira na ''poljupce'' koje gleda na televiziji, pogledajte u našem videoprilogu.

Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur) Matko Knešaurek (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene