Kandidati četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" prisjetili su se svojih prvih nastupa. Mnogi od njih karijeru su počeli kao djeca.


Kandidati četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" s razlogom se danas nalaze tu gdje jesu, u najzabavnijem showu sezone. Svoj talent brusili su od malih nogu pa ne sumnjamo da će i gledateljima TLZP-a ponuditi pravu poslasticu.

Prisjetili smo se svi nedavno dana kad je voditelj Dalibor Petko bio tek talentirani dječak, koji obožava pjevati i plesati. Originalna koreografija kruži internetom, a prikazuje Petka kako pjeva "Hajde da ludujemo" slavne Tajči. Uživljeni dječak danas je realizirani voditelj, no raduje se ponovno pokazati svoju glazbenu i plesnu stranu. I mi jedva čekamo! Nastup malenog Dalibora pogledajte OVDJE.

Dalibor Petko (FOTO: Dnevnik.hr)

Ne zaostaje ni Mario Roth, koji se također pojavio u popularnom dječjem showu daleke 1996. godine. Otad samouvjereno gradi glazbenu karijeru te je lider benda Vigor. Nastupu u TLZP-u se itekako raduje.

Mario Roth (FOTO: Dnevnik.hr)

I Bojan Jambrošić od malih nogu gradi glazbenu karijeru. Prisjetio se dana kada je u Čakovcu nastupio na dječjem festivalu. "Mislim da je to bilo negdje između 93. i 95. godine, ne sjećam se točno. Nastupio sam s pjesmom "To je moja mama". Sam sam se prijavio i otišao na taj festival, ali nisam rekao roditeljima. Saznali su tek kad su ih nazvali organizatori festivala", priča Jambrošić. Njegov prvi bend se, kaže, zvao Larva, a često je i plesao sa svojom plesnom partnericom Ivanom Žnidarić. Od malih nogu je Bojan pohađao i plesnu školu. Tog talenta, sigurni smo, neće nedostajati ni u TLZP-u.

Bojan Jambrošić (Foto: Privatni album)

Ana Gruica prava je prijetnja kandidatima showa. Naime, ona je glumica, ali i balerina. Od malih nogu navikla je na veliku disciplinu, a jedan od prvih nastupa imala je kao desetogodišnja djevojčica. "Plesala sam balet preko 10 godina, pa sam tako plesala i u HNK Split u predstavi "Ščelkunčik". Na slici sam u kostimu iz predstave. Također sam pisala pjesme, nastupala na školskim natjecanjima u recitiranju i pisanju. Vodila sam i školske priredbe, kao i čitala na nedjeljnim misama. Uglavnom, oduvijek sam voljela nastupati i biti pod svjetlima pozornice", prisjeća se talentirana Gruica.

Ana Gruica (Foto: Privatni album)