Tvoje lice zvuči poznato

Napeto do kraja! Izvrsni Amel Ćurić kao Kićo Slabinac uzeo drugu pobjedu: "Bilo je više nego uzbudljivo!"

Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Maja Bajamić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Davor Dretar Drele (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Matko Knešaurek (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Katarina Baban (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 4 +0 Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Galerija

"Tvoje lice zvuči poznato" ovog puta je prošlo u znaku Amela Ćurića! Sjajni Amel uzeo je pobjedu utjelovivši Kiću Slabinca.

Nakon napetog bodovanja Amel Ćurić za dlaku je odnio pobjedu u ovotjednom izdanju zabavno-glazbenog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nakon pobjede Amel je odlučio kako će u njegovo ime Nova TV donirati 10 tisuća kuna udruzi Hrvatski savez za rijetke bolesti.

Pogledaj i ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 ''bratko, gori sve!'' Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

Evo kako je tekla zabavna večer:

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovog puta otvorila je Paola Valić Bekić, prošlotjedna pobjednica. Utjelovila je r'n'b grupu "En Vogue", otpjevavši hit "Free Your Mind". "Ovo je bilo moćno i samouvjereno, ja se divim tvom vokalu i što sve radiš s njim", rekao joj je Kedžo. "Nisam mogla prestati gledati, vokalno, energetski i vizualno si bila toliko moćna, osjetio se taj feministički duh na sceni, bila sam ponosna", posebno ju je pohvalila Nives.

"Ovo je energetska bomba, nastavak na prošli nastup kad si bila Nicki Minaj. Pokazala si surovost i odlučnost u tome, sjajno izgledaš, ples si popravila, uglavnom fenomenalno", oduševljeno je komentirao Petreković. "Stvarno fantastično pristupaš svakoj transformaciji i igraš se vokalom, taman kad i koliko treba biti ti pukne glas, iskoristiš tu rašpu i vokalno je to bilo stvarno zavidno", nadovezao se Saša.

Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Foto: PR

Amel Ćurić je na pozornici nastupio kao legenda hrvatske tamburaške glazbe Kićo Slabinac, a izveo je njegovu pjesmu 'Tri slatke riječi'. "Ti si me baš iznenadio koliko si detalja 'ubrao' iz njegovog pjevanja, to je bilo odlično,ja ću tebi reći tri slatke riječi: bio si maestralan", pohvalio ga je Saša. "Ja sam se u tom refrenu naježio, sjajno", nadovezao se Petreković, dok mu je Nives odmah obećala visoke bodove. "Vokalna transformacija je stvarno bila maestralna, napravio si sve onako kako treba i sve to jako lijepo zaokružio", zaključio je Kedžo.

Amel Ćurić (Foto: PR) Amel Ćurić (Foto: PR) Foto: PR

Maja Bajamić ove nedjelje postala je Jennifer Lopez i otpjevala njezin hit 'On the floor'. "Ovo je jedina točka gdje se vokalno možda nisi približila originalnom vokalu, ali to je opet zato što ti si predobra pjevačica za J.Lo, ali vizualno si sve nadomjestila savršeno", rekla joj je Nives. "U drugim izvedbama si puno više došla do izražaja, ali ovaj latinski drmeš koji si napravila na pozornici je fenomenalan", rekao je Petreković. "Svaka čast da si se trudila posvijetliti svoj fini bogati vokal", kratko je rekao Saša. "Glasom bih volio da si se malo više približila njoj, ali ti bolje pjevaš od nje", dodao je Kedžo.

Tvoje lice zvuči poznato - Maja Bajamić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Maja Bajamić (Foto: PR) Foto: PR

Matko Knešaurek u ovoj je emisiji izvedbom pjesme 'Ruška' postao jedan od najvećih miljenika žena na ovim prostorima, Zdravko Čolić. "Ti si to jako lijepo otpjevao. Međutim, išao si dati toliko energije da si izgubio tu njegovu poletnost i brzinu. U odnosu na ostale večeras, ovo mi je jedna od neuspješnijih transformacija", kritizirao je Kedžo Matkovu izvedbu. "Jako lijepo, svidjelo mi se što si imao tu njegovu feminiziranost u pokretu, i ne bih se složila s Damirom jer je meni ovo bilo jako dobro", rekla je Nives. "Meni je bilo simpatično što si malo kasnio, kao da si hvatao ritam. To je čar live nastupa jer je tebi dosadno 500 puta pjevati istu stvar pa si ju malo modificirao", primijetio je Petreković. "Kad je došao refren se baš pokazala fina raskoš u tvojoj boji i tu si maksimalno dobio Čolića", rekao je Saša.

Tvoje lice zvuči poznato - Matko Knešaurek (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Matko Knešaurek (Foto: PR) Foto: PR

Damir Poljičak ove je nedjelje nakratko postao George Michael iz vremena grupe Wham!, a otpjevao je pjesmu 'The edge of heaven'. Svojim vatrenim nastupom Nives je uspio ostaviti bez riječi."Falilo mi je tog njegovog seksipila koji on ima kad pleše, a to ti govorim kao netko tko bi te zbilja volio vidjeti u finalu", iskreno je rekao Kedžo. "Nemam zamjerki i jedva čekam da zauzmeš moje mjesto ovdje", komentirao je Petreković. "Bojim se da je večeras ova točka tvoj trenutak slabosti. Danas te nekako nisam uspio doživjeti ali to je jedna kapljica u moru tvojih dobrih transformacija", poručio mu je Saša.

Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Damir Poljičak (Foto: PR) Foto: PR

Davor Dretar Drele transformirao se u Esmu Redžepovu i otpjevao 'Romano Horo'. "Očekivao sam Romano Horor, ali nije išlo u tom smjeru. Hvala ti na ovome večeras, ovo je bila definitivno najzabavnija točka", rekao je Kedžo. "Bogatstvo Esme Drelepove je što zaista donese ženske likove do kraja", dodao je Petreković, dok se Nives nije mogla odlučiti je li nastup bio grozan ili maestralan. "Drele zna svoje znanje, a to je pokazao i večeras", zaključio je Saša.

Tvoje lice zvuči poznato - Davor Dretar Drele (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Davor Dretar Drele (Foto: PR) Foto: PR

Katarina Baban nastupila je kao dio grupe Vengaboys, a otpjevala je njihovu pjesmu 'Shalala La' i nastupom oduševila žiri. "Želim ti zahvaliti na ovome zato što je ovo izgledalo jednako suludo kao i njihovi spotovi. Ovo je jedan od najboljih nastupa večeras, pokrete si skinula i bila si unutra sto posto", kazao joj je Kedžo. "Meni nakon ove pjesme puno dubokoumnije zvuče Karanfili. Bilo je totalno blentavo, suludo, smiješno, preslatka si bila", istaknula je Nives. "Fenomenalno mi je bilo, sjajna si bila kao i uvijek, ovo je bilo odlično", rekao je Petreković. "Ti si to odradila odlično, dobila si tu boju glasa i dobro se pripremila, a plesni pokreti su bili stvarno fantastični", zaključio je Saša.

  Tvoje lice zvuči poznato - Katarina Baban (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Katarina Baban (Foto: PR) Foto: PR

Ana Vilenica u ovotjednoj je emisiji postala Whitney Houston, a u društvu malene Eve Biljan odvela je gledatelje u osamdesete izvedbom pjesme 'How will I know'. "Vas dvije bile ste tolIko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku", rekao je Saša. "Ovo je bio grozan zadatak kojeg se ne bi uplašila možda samo Maja Bajamić, a svi ostali bi vjerojatno bili malo u panici, a sve si glumački odradila kako treba", nadovezala se Nives. "Ovdje se dogodilo jako puno dobrih stvari večeras, ono što mene čudi je onaj najviši ton koji si otpjevala. Nije mi jasno kako najteže otpjevaš bez problema, a ovo sve ostalo kao da se malo bojiš", iznio je Kedžo svoje mišljenje.

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

 

Iduće nedjelje gledatelje očekuje predfinalna emisija, a gljiva je odredila nove zadatke za transformacije kandidata. Amel Ćurić postat će Barry White, Paola Valić Bekić bit će Robbie Williams, a Maja Bajamić pjevat će pjesmu grupe Colonia. Katarina Baban postat će Nered, Ana Vilenica Michel Telo, Damir Poljičak izaći će na pozornicu kao Pink, a Davora Dretara Dreleta očekuje transformacija u Missy Elliot.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene