'I want to break free'

Brk i halteri osigurali pobjedu: 'Počistio' konkurenciju i oduševio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliano je bio oduševljen kada je vidio da je na video ruletu dobio ulogu legende svjetske glazbene scene Freddia Mercuryja. Tek kada je saznao koju će pjesmu izvoditi znao je da će biti jaaaako zabavno.

 

VIDEO Najbolje iz svih nastupa pogledajte na službenoj stranici tvojelice.hr, a cijelu emisiju na OYO

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Opet štikle, perika, minica ali ovog puta s brkovima. Spot za pjesmu grupe Queen 'I want to break free' bio je zabranjivan na nekim TV postajama kada je izišao jer su ga smatrali pretjerano kontroverznim. Giuliano je odmah po završetku treće epizode počeo puštati brkove pa čak i zube kako bi što više sličio na Freddija.

Giuliano, Baby Dooks i Mario Petreković dive koje su oduševile gledatelje

On sam je bio veliki fan grupe Queen i njihov repertoar mu je jako dobro poznat. Dakle, pjesma nije bila problem, ono što ga je mučilo bila je činjenica da će opet stajati na štiklama. Otkrio nam je kako kod kuće često usisava pa mu to neće predstavljati nikakav problem ni na sceni, jedina razlika biti će u tome što kad to kod kuće radi, ne stoji na visokim petama.

Članovi žirija bili su očarani Đukinim nastupom a publika se tako dobro zabavljala da se na trenutke činilo kako se pred nama uistinu nalazi originalni Freddie! Pridružena članica žirija Nina Badrić bila je apsolutno oduševljena Giulianovim nastupom. 'Fantastično otpjevano! Giuliano ima fantastičan glas i savršeno mu paše repertoar grupe Queen', rekla je Nina ne skrivajući svoje oduševljenje.

Giuliano se na kraju, kao svaka prava zvijezda zahvalio zubaru, žiriju, kolegama, publici, ekipi iz garderobe, šminke, maske, frizerima, plesačima, svima koji njemu i ostalim kandidatima pomažu da iz epizode u epizodu budu još bolji! Ovo je njegova prva pobjeda u glazbeno-zabavnom spektaklu 'Tvoje lice zvuči poznato', nagradu od 10 tisuća kuna, odlučio je donirati udruzi za sindrom Down Zagreb.

I ostali kandidati su oduševili

Ronald Braus je ovaj put imao specifičan zadatak te je morao odjednom biti dvije osobe, Ivo Robić i Zdenka Vučković. Ušao je u svaku ulogu. Ovo je težak zadatak. – izjavila je Nina. Ronald je sa svojim nastupom stao odmah uz bok Giuliana prema broju bodova.

Spota pjesme ''Hipnotiziran'' prisjetili smo se gledajući Maria Petrekovića koji se transformirao u Dinu Dvornika. Poprilično sam iznenađena gledajući Marija u ulozi Dine. U šoku sam. Dino je ipak bio specifičan original i zaista nikada nisam na sceni vidjela nikoga poput njega. I sad gledam Marija, stvarno si je dao truda, svaka čast. – komentirala je Nina.

Vanda Winter se preobrazila u Ninu Badrić koju i inače voli kao pjevačicu te iako je veliki bio izazov ispred same Nine nastupiti, Vanda je to odradila besprijekorno. Vanda je još i bolja. – rekla je Nina. Uhvatila si njene mote, vokal, donijela si njen temperament u plesu. – komentirala je Sandra.

Glazbenu ikonu Madonnu utjelovila je Jasna s priličnom zahtjevnom koreografijom na pjesmu ''Vogue''. Točno si bila netočna kao Madonna - komentirala je Nina. Jasna čak nije ovaj put radila s dramskom trenericom Sandrom, već se u potpunosti posvetila vježbanju koreografije, ali je svejedno sjajno ''skinula'' Madonnu.

Pojava Minee kao Kylie izazvala je čak dolazak člana žirija Gorana na binu kako bi probao materijal njene haljine, a nastup je komentirao riječima: Fascinacija glazbeno scenskim djelom. Skinula si glas fenomenalno – komentirala je Nina.

Andrea se transformirala u Tonyja i unijela je dozu romantike u show s pjesmom ''Nek ti bude ljubav sva''. Nina je pohvalila Andreinu izvedbu, a Goran je komentirao kako je Andrea imala neku Tonyjevu magiju, te kako je ovdje najviše do izražaja došao glumački aspekt nastupa.

Baby Dooks je ovaj put osvojio najmanje bodova, a transformirao se u Jasenka Houru te dočarao spot live nastupa pjesme Prljavog kazališta ''Heroj ulice''.

Na kraju smo mogli vidjeti i što nas očekuje sljedećeg tjedna

Baby Doksa ćemo iduće nedjelje vidjeti transformiranog u Halida Bešlića, Andrea će nam plesati i pjevati poput Shakire, a Minea će se pretvoriti u Boy Georgea.

Bit će zanimljivo vidjeti što će sve Jasna morati promijeniti da nalikuje na Zlatka Pejakovića, a jednu od zahtjevnijih vizualnih transformacija morat će proći Vanda jer će morati utjeloviti Stevieja Wondera. Mario će opet u štikle i usku suknju jer ćemo ga doživjeti kao legendarnu Tinu Turner. Spot Parnog valjka dočarat će nam Ronald, a Giuliano će morati imitirati Nedu Ukraden.

Ne propustite show 'Tvoje lice zvuči poznato' opet sljedeće nedjelje u 20h, a propuštene epizode pratite na OYO

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene