Maja Bajamić oduševila je svojom izvedbom i zasjela na tron najzabavnijeg televizijskog showa u Hrvatskoj.

Galerija


Maja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone najgledanijeg zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te pokupila najviši broj bodova. Pobjednica sezone imala je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru! Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Paola Valić Bekić razvalila kao Nicki Minaj i uzela svoju drugu pobjedu: "Fantastično, sjajna izvedba i glas"

Publiku i žiri je do suza nasmijao nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su kao Doris Dragović i Mladen Bodalec izveli hit 'Baklje ivanjske'. „Ako su ovo bile baklje ivanjske, mi smo izgorjeli večeras“, kazao je Kedžo. „Ako je Doris gledala ovaj nastup preimenovat će se u Doris nije mi Dragović. Ne ponovilo se!“, kroz smijeh je komentirao Saša. „Damire, kad mene nema, ti iz vrha table ti završiš u duete s ovim ovdje“, duhovito je rekla Nives koja je u prošloj emisiji bila bolesna, a Drele joj je duhovito odgovorio kako je njezinu bolest pratio na Instagramu. „Isti ste mi. Drele, ista si Boris Dragović“, za kraj je rekao Petreković.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Davor Dretar Drele i Damir Poljičak kao Doris Dragović i Mladen Bodalec

U revijalnom dijelu, Ana Vilenica i Matko Knešaurek, oboje transformirani u suprotne spolove, zabavili su publiku izvedbom pjesme ' Hoy Tengo Ganas De Ti' kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez. „Matko, ovo ti je bio falset sezone. Bolje ikad nego nikad“, rekao je Saša i dodao kako su članovi žirija umirali od smijeha. Nives im je šaljivo rekla kako je njihova točka pobjednička, a Kedžo je istaknuo kako mu je drago da su se oboje konačno opustili.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Matko Knešaurek i Ana Vilenica kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez

Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago Maja Bajamić oduševila je sve. „Čitava ova sezona bila je demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!“, oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe. „Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!“, pohvalama se pridružio Saša. Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. „Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici“, nastavila ju je hvaliti Nives. „Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones

Paola Valić Bekić u finalu je energično izvela pjesmu 'Because you loved me' kao Celine Dion. „Napokon da nisam ni u jednom trenutku vidio nešto od prošloga tjedna. Sjajna izvedba! Ti si i inače bila sjajna tijekom sezone!“, pohvalio je njen nastup Petreković. „Na početku si imala problema kao i Amel. Na momente si me podsjetila na Celine Dion, i pogledom i radom ruku“, rekla je Nives. „Ti si razuvjerila sve koji su ovo gledali od prve emisije, nevjerojatno si talentirana i bez obzira na ishod današnje emisije volio bih da se nastaviš baviti pjevanjem jer si stvarno jako talentirana“, komentirao je Saša. „Meni je ovo bilo jako dobro. Nisi imala baš jednostavne zadatke kroz show, a ovo je jedna od najvećih pjevačica svih vremena“, dodao je Kedžo.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Paola Valić Bekić kao Celine Dion

Katarina Baban, u finalnoj je emisiji pjevala pjesmu 'I'm a Slave 4 U“ transformiravši se u Britney Spears. „Jesi ti imala ijednu lošu točku?“, upitala ju je Nives osvrnuvši se na sve Katarinine nastupe tijekom sezone. „Uvijek si bila savršena ili gotovo savršena. Ovo je bilo fenomenalno, bravo!“, dodala je Nives. „Uz silne plesne pokrete si zadržala maznost u glasu po kojoj je ona prepoznatljiva. Svi smo zinuli na izgled, ali kad si progovorila, to je bilo stvarno zavidno!“, prepričao je Saša svoju reakciju. „Bilo je sve kako treba!“, kratko je rekao Kedžo dodavši kako Katarinu u showu gljiva nikako nije mazila. „Fascinirala si me svojim muškim ulogama. Tvoje glumačke i pjevačke sposobnosti su ovdje doživjele ekstazu i erupciju. Osim tvoje profesionalnosti, ti si u zavidnoj kondiciji. Ja sam fasciniran!“, za kraj je dodao Petreković.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Katarina Baban kao Britney Spears

Amel Ćurić izveo je pjesmu 'Insieme: 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna. „Drago mi je da si postao kompletni imitator, od glasa do stasa“, komentirao je Kedžo. Ti si bio jedan od onih kandidata koji je uvijek htio dati više. A onda si shvatio da je ponekad manje-više. U posljednjim si emisijama to dozirao, nisi se ovoga puta plašio statične točke, bio si baš po mjeri. Prezadovoljna sam, bravo!“, istaknula je Nives. „Kad nismo očekivali, ti bi nas iznenadio. Kroz cijelu sezonu nas vodiš s padovima i dizanjima i to mi je super kod tebe. Maska ti je danas jako dobra, potrudio si se i skužio koja je poanta njegova glasa“, rekao je Saša nakon Amelovog nastupa. „Imao si izgled, a imao si i njegov stav. Izgled ti je savršen, to je ta frizura Ive Pattiere“, na svoj je način komentirao Petreković.

TLZP Maja Bajamić kao Catherine Zeta Jones POBJEDA
TLZP Amel Ćurić kao Toto Cutugno

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.